Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
Ești în căutarea cadoului perfect de casă nouă? Iată 3 idei care îți pot fi de folos!
SM Online  - Sambata, 29 August 2020

Achiziția unui apartament, construirea unei case sau faptul că un apropiat s-a mutat într-o altă locuință sunt câteva dintre motivele pentru care trebuie să cumperi un așa numit ”cadou de casă nouă”.


Atunci când mergi la prietenii sau la rudele care vor să le fii alături la o cină sau la un pahar de vin pentru a sărbători mutarea, ai nevoie de câteva idei inspirate, cu care să îi surprinzi. 

Află, în continuare, care ar fi alegerea potrivită, desigur, în funcție de nevoile, dar și de gusturile persoanelor în cauză. Încearcă să te gândești în prealabil la ce ar fi cu adevărat util în contextul respectiv. 

Iată 3 idei de cadouri pentru cei care se mută în casă nouă!

1. Obiecte de decor 

În cazul în care ești cunoscător și ai aflat în prealabil care este stilul de design interior pentru care au optat noii proprietari, poți profita de acest lucru. Îi poți surprinde cu un obiect de decor, care să se potrivească și care să le fie pe plac. 

De exemplu, poți opta pentru tablourile canvas, care sunt potrivite atât pentru living, cât și pentru dormitor. În funcție de cerințele tale, acestea pot ilustra diverse peisaje sau fotografii care consideri că s-ar integra perfect într-una dintre încăperile din casa sau din apartamentul prietenilor tăi. 

2. Aparate electrocasnice 

Fiind la început de drum, probabil proprietarii nu s-au focusat atât de mult pe achiziționarea tuturor aparatelor electrocasnice de care au nevoie, ci mai mult pe ceea ce este cu adevărat necesar și util pentru o locuință nouă. Astfel, poți profita de acest lucru și poți achiziționa un produs care știi că le lipsește. 

În cazul în care știi că au nevoie de un electrocasnic anume, desigur, este recomandat să mergi la sigur. În caz contrar, te poți gândi la ce le place proprietarilor, dar și la stilul lor de viață. Pentru un plus de inspirație, poți alege un aparat de cafea, unul pentru smoothie-uri sau chiar un robot de bucătărie. 

3. Articole simbolice 

Ce poate fi mai plăcut decât să oferi un dar mic, dar care știi că îi va face mare plăcere celui care îl va primi? În cazul în care vă leagă multe amintiri frumoase, poți lua în considerare acest lucru și îl poți utiliza în favoarea ta. 

De exemplu, dacă sunt împătimiți ai petrecerilor sau iubitori de vin, poți opta pentru un set cu accesorii specifice, cu tirbușon, dop, pâlnie și cu alte mici elemente de efect. Dacă prietenii tăi  sunt, în schimb, iubitori de bere, la poți dărui un dozator pe care să îl folosească la fiecare party organizat alături de amici. 

Ține cont de nevoile proaspeților proprietari și de faptul că un cadou trebuie să aibă și o semnificație aparte și alege ceea ce consideri că se potrivește din toate aceste puncte de vedere. Așadar, acum că ai aflat câteva detalii despre ce daruri de casă nouă poți face, ia în considerare cele menționate în acest articol atunci când ești în căutarea unuia perfect. 

Sursa foto: shutterstock.com 

 
3303 vizite
Distribuie pe