Locale Altele
Miercuri, 6 Iulie 2022
Mie, 6 Iul 2022
Inchirieri microbuze pentru orice drum
SM Online  - Marti, 15 Septembrie 2020

Serviciul de inchirieri microbuze la firma transcarsrl este ieftin. Uita-te doar la preturi. Acestea sunt indicate pe ora de utilizare a masinii. Vei fi placut surprins de faptul ca microbuzul inchiriat vine mereu fara intarziere.

Cum sa nu gresesti atunci cand alegi un vehicul pentru o  calatorie? Exista multe criterii. Depinde de cat de omogena este compozitia grupului de pasageri si cine face parte din acesta. De exemplu, daca este vorba de o echipa de muncitori care merge pe un santier, nu au nevoie de un autocar turistic de lux. 

Fiabilitatea si siguranta masinii este cea mai importanta in acest caz. Dar daca este necesar sa apelezi la servicii de inchirieri microbuze cu sofer pentru o nunta, criteriile sunt complet diferite. 

Oaspetii doresc mai mult confort si nu vor sa sara la fiecare denivelare a drumului. Daca ai nevoie sa transporti un numar de 8 – 10 persoane, atunci firma de inchirieri microbuze transcarsrl iti pune la dispozitie diferite modele de microbuze. Pentru 12 - 20 de pasageri, optiunea este un microbuz cu un numar mai mare de locuri.

Inchirieri autocare

Autocarele mari sunt potrivite pentru grupuri de 45-60 de persoane sau mai mult. Perioada de inchiriere depinde doar de sarcinile tale. In unele situatii, serviciul de inchirieri autocare este necesar pentru o zi, in altele o perioada mai indelungata. 

Transcarsrl este gata sa iti ofere conditii favorabile pentru fiecare caz in parte. Avantajele colaborarii sunt beneficiile, deoarece firma de inchirieri autocare mentine preturile la acelasi nivel, oferind reduceri si promotii. Un serviciu excelent, deoarece, operatorii, managerii si soferii sunt adevarati profesionisti si sunt intotdeauna responsabili de actiunile lor.

Eficienta si calitatea serviciilor oferite sunt alte puncte forte ale firmei de inchirieri autocare transcarsrl. Punctualitatea soferilor este una dintre atributele forte ale acestora. Starea buna a masinii este supravegheata de profesionistii cu experienta. Costul inchirierii unui autocar depinde de nivelul de confort al transportului, perioada de inchiriere, lungimea traseului, numarul de locuri.

6178 vizite
Distribuie pe