Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Top 3 motive de a NU purta o fustă tip creion la birou
SM Online  - Marti, 22 Septembrie 2020

Mersul la birou impune anumite haine și cu siguranță că ai observat că din ce în ce mai multe femei prefera fusta tip creion pentru a-și compune ținutele de zi cu zi pentru serviciu.

Dacă faci parte dintre cele care mizează pe acest obiect vestimentar, ești invitată să ieși din acest cotidian și să încerci și alte tipuri de fuste sau chiar pantaloni și chiar să îți folosești imaginația în a-ți compune alte ținute office. Iată, așadar, cele mai importante 3 motive pentru a renunța din când în când la binecunoscuta fustă tip creion.

Cele mai importante 3 motive pentru a schimba fusta tip creion cu alte obiecte vestimentare

1.  Diferențiază-te de alte femei

În ziua de azi, parcă toate femeile care merg la birou aleg să poarte ținute asemănătoare, compuse, adeseori, din fuste tip creion și bluze și sacouri elegante. Deși cu ultimele două piese vestimentare te poți ,,juca’’ după bunul plac, este timpul să ieși din rutină și să te diferențiezi de restul doamnelor prin combinarea acestora cu un pantalon clasic sau chiar unii din denim.

Deși poate că fusta tip creion ți se pare că se potrivește foarte bine stilului office, este bine ca, din când în când, să faci schimbări în garderobă și să te surprinzi pe tine însăți cu piese vestimentare mai puțin clasice, mai ales că ai atât de multe haine din care poți alege.

2.  Fusta tip creion nu este atât de potrivită în ținutele casual chic

Cum nu de fiecare dată când mergi la birou trebuie să te îmbraci elegant, fusta tip creion nu este cea mai potrivită atunci când îți alegi hainele pentru o zi casual la serviciu. Pe deasupra, acest obiect vestimentar nu este cel mai comod, având nevoie de anumite încălțări care să i se potrivească. De cele mai multe ori, aceasta trebuie purtată cu pantofi cu toc care, trebuie să recunoști, deseori, îți cauzează dureri de spate și de genunchi. Deși poți atenua aceste efecte neplăcute, ține minte că nu trebuie să treci prin ele deloc.

3.  Fusta tip creion nu este cea mai bună alternativă pentru persoanele scunde

Deși nu trebuie să te încadrezi în anumite standarde de frumusețe sau înălțime pentru a purta o fustă tip creion, cu siguranță știi că aceasta este mai potrivită pentru femeile înalte.

Cu atâtea alte tipuri de fuste însă, nu are rost să te chinui cu una tip creion pe care trebuie să o porți cu pantofi cu toc. Dacă alegi alte stiluri vestimentare poți alege și alte feluri de încălțăminte, iar pentru botinele și ghetele care sunt la modă în toamna aceasta, intră aici pentru a vedea o mulțime de modele din care poți alege.

Deși pare un must-have, fusta creion nu este sau nu trebuie să o porți dacă nu te avantajează. Mai mult de atât, cel mai bine este să fii tu însăți și să îți alegi piesele vestimentare după propriile gusturi, mai ales că ai foarte multe variante la dispoziție.

Sursă foto: Pexels.com

 
6522 vizite
Distribuie pe