Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
SEO, copywriting şi social media marketing - garanția succesului online
SM Online  - Marti, 2 Februarie 2021

Fără doar şi poate succesul unei afaceri în online este condiţionată de mai multe constante.


Particularitățile businessului, aspectul site-ului, calitatea conținutului/produselor/serviciilor propuse, metodele de promovare adoptate sunt câteva dintre punctele ce trebuie analizate cu atenție de cei ce doresc să aibă succes.

De ce SEO și copywriting?

SEO are numeroase componente, pe lângă etapele de optimizare on-page şi off-page avem şi partea de copywriting care ajută la consolidare brandului. Însă toate etapele cumulate contribuie la crearea unei afaceri durabile de succes. 

Scopul SEO este de a câştiga poziții în clasamentul Google, ce are ca efect câștigarea de utilizatori interesați de produsul/serviciile/afacerea ta. Google nu este doar o opțiune, este alături de instrumentele de social media marketing, unealta  care te ajută să ai succes, însă pentru a a-ţi atinge scopul trebuie să  îndeplineşti câteva condiţii principale.

  • Să furnizezi informații/servicii/produse într-un mod prietenos, adică trebuie să ai un site foarte bun. Paginile trebuie să se încarce rapid, să fie accesibile de pe toate tipurile de dispozitive şi navigarea să se realizeze uşor. Aceste operațiuni sunt contorizate de Google!

  • Trebuie să furnizezi calitate! Google pune preț pe originalitate şi pe calitate, şi asigură poziții bune paginilor care îndeplinesc aceste condiţii.

  • Aprecierea celorlalţi utilizatori este bine văzută de Google care oferă poziții pe prima pagină site-urilor cu reţele de link-uri bine închegate. 

  • Numărul mare de vizitatori şi numărul mare de link-uri sunt constantele care ajută la câştigarea autorităţii. 

Fiecare dintre punctele  menţionate ajută la câştigarea pozițiilor în clasamentul Google. Şi totuși uneori e nevoie de mai mult pentru a consolida succesul. Pentru a da afacerii tale greutate, este important să foloseşti instrumentele de copywriting pe care le ai la dispoziție. Poţi crea individualitate vizuală şi astfel poţi fideliza vizitatorii. Este important să transformi utilizatorii ocazionali în utilizatori fideli. 

Social media marketing -  pentru că părerea celorlalţi contează

Instrumentele puse la dispoziție de principalele rețele de socializare sunt foarte eficiente. În acest mediu părerile pozitive sunt importante, sunt atuuri care te ajută să creşti! Când combini aprecierile pozitive ale utilizatorilor cu campanii plătite ai garanția că afacerea ta este una câştigătoare, iar satisfacţiile nu încetează să apară. 

 
2279 vizite
Distribuie pe