Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spring is in the air: 10 parfumuri cu note de lalea
SM Online  - Miercuri, 24 Februarie 2021

Laleaua - cea mai de primăvară floare. Crocantă, proaspătă, ca un castravete tânăr, cu frunzele sale elastice și cu muguri-cupe delicate, cu stamine negre care emană aceeași aromă cunoscută chiar și pe timp de noapte. Selectăm parfumurile, care îți vor permite să trăiești într-un nor de lalele și care nu te vor lăsa să simți absența primăverii. Important: nota lalelei în parfumerie este aproape o raritate. Deci, căutarea unui astfel de parfum va necesita timp.

❖     La Tulipe, Byredo

La Tulipe Byredo - primul și principalul parfum care este amintit atunci când vine vorba de lalele în parfumerie. De cristal, rece, foarte frumos. Recent a împlinit 10 ani, dar încă emoționează cu o combinație de frezii, ierburi proaspete și ciclamen. Umbrește nota principală, laleaua.

 

❖     Island, Michael Kors

Michael Kors nu poate fi numit un trendsetter în parfumerie, dar în cazul Island, totul s-a dovedit cât mai bine posibil: laleaua este încadrată cu caprifoi și crin, iar mesteacănul, mărul și ghimbirul îi adaugă prospețime și sunet de primăvară.

 

❖     Pure White Linen, Estée Lauder

Acest parfum aproape nu poate fi găsit. Este White Linen, este Pure White Linen Light Breeze. Nici în primul, nici în al doilea nu este prezentă laleaua. Dacă ai norocul să găsești Pure White Linen pe rafturile magazinelor, atunci nu ezita să-l achiziționezi. În el, laleaua roșie este umbrită cu iasomie și caprifoi, dar, în același, interpretează cu încredere solo.

 

❖     Cloud Collection No.3, Zarkoperfume

Laleaua poate fi o surpriză plăcută pentru admiratorii acestei arome, deoarece compoziția se deschide cu note suculente de pere, fructe roșii de pădure, mandarine și lemn de santal, în timp ce laleaua își face timid cale chiar la sfârșitul dezvăluirii. Dar asta nu face ca parfumul să fie mai puțin frumos.

 

❖     Ziryab, Majda Bekkali

Majda Bekkali este o marcă de nișă personalizată a lui Majda Bekkali. În Ziryab, laleaua este folosită atipic: în locul unui braț de flori de primăvară, este însoțită de șofran și oud.

 

❖     Tender, Miller Harris

Brandul britanic de nișă Miller Harris lansează o versiune luxoasă și sentimentală a lalelei. Conține cerneală, bujori și zambile. Imposibil să te lași de el.

 

❖     Carat, Cartier

Nu un parfum, ci o sărbătoare de primăvară. Zambile, narcise, mimoza, violete - și principal, o lalea, desigur. Un parfum antidepresiv indicat pentru cei care suferă de lipsa soarelui și a florilor.

 

❖     Chelsea Flowers, Bond No.9

Un alt val de primăvară exploziv: zambile, lalele, bujori și magnolii - toate pe aripile moscate. Sună cu puritate și prospețime, se răspândește în aer, încântând atât proprietarul, cât și pe cei din jur.

 

❖     Azzaro 9, Azzaro

Lansat în 1984, acest parfum va trebui pe dreptate “vânat”. Un sunet ușor vintage este oferit de aldehidele reci, iar primăvara în inimă este construită cu încredere de glicină, mimoză, mușchi de stejar și ajun.

 

❖     Hummingbird, Zoologist Perfumes

Tânăr, ambițios și foarte modern, noul brand Zoologist Perfumes a lansat Hummingbird - un parfum care miroase a liliac și miere, convallaria și mimoză. Laleaua sună delicat în culise, dar nu se pierde în umbră.

11834 vizite
Distribuie pe