Locale Altele
Miercuri, 12 Mai 2021
Mie, 12 Mai 2021
Cum alegi ceasuri de mână potrivite?
SM Online  - Vineri, 26 Martie 2021
Ceasurile sunt cele mai populare accesorii bărbăteşti. Aceste obiecte au depăşit de mult statutul de obiecte de măsurare a timpului şi au devenit accesorii de stil.

Ba mai mult ceasurile moderne , inteligente sunt prevăzute cu funcţii speciale câte îi ajută pe posesori să urmărească stilul de viaţă şi starea de sănătate.

În rândurile următoare ne-am propus să descoperim câteva detalii care te ajută să intri în posesia unui ceas perfect. 

Ceasuri elegante - soluții pentru birou, ţinutele oficiale, întâlniri formale

Ţinutele formale, formate în jurul cămăşii a costumului, a pantofilor eleganţi şi a cămăşilor trebuie completate cu un ceas bărbătesc pe măsură. Cele cu brăţări din piele naturală, cu aspect minimalist sunt ceasuri barbătești pentru costume și sunt potrivite pentru întâlnirile formale. Au aspect clasic şi completează perfect orice ţinută oficială. 

Ceasuri casual - activitate, mișcare

Ţinutele casual relaxante şi stilul de viaţă creionat în jurul blugilor, a pantalonilor cargo şi a celor din familia chino pot fi puse în valoare de ceasuri cu brăţări metalice. Aceste piese sunt dinamice, expresive şi ajută la creionarea unor ținute proaspete. Descoperă ceasuri care vin cu funcții speciale pe care le vei aprecia, piese cu finisaje impecabile, cu geamuri rezistente pe care le poți purta la ieșirile cu prietenii sau la o întâlnire semiformala. Citește materiale și articole despre ceasuri cu funcții speciale, cum te pot ajuta și cum îți vor îmbunătăți activitatea cotidiană. Sunt numeroase reviste care dezbat acest subiect. 

Ceasuri vintage - ținute nonconformiste

Ceasurile cu aspect vintage sunt potrivite pentru ţinutele nonconformiste, creionate în jurul pantalonilor şi a gecilor din piele. Tricourile simple,  brățările supradimensionate şi ceasurile cu brăţări din piele cu aspect învechit sunt elemente care ajută la realizarea unor outfituri nonconformiste cu accente vintage.

Ceasuri smart - #stildeviață

Ceasurile smart, cu aspect minimalist au numeroase funcții speciale și au devenit accesorii cu personalitate, de fapt sunt asociate un mod de viaţă. Oferă soluții de monitorizare a funcțiilor fizice, a activităţii de zi cu zi, deci sunt potrivite pentru oamenii activi. 

Trebuie menţionat că ceasurile trebuie selectate corect în funcţie de activitate şi de stilul ținutei abordate, aşa ajută la constituirea unor outifturi impecabile.Un alt aspect care trebuie analizat este că ceasurile reflectă personalitatea proprietarului, deci detaliile fine trebuie să pună în valoare stilul acestuia. 

Sursa de imagine:

Claudia K / Shutterstock.com

1532 vizite
Distribuie pe