Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Ce culoare de păr se potriveşte ochilor verzi?
SM Online  - Vineri, 21 Mai 2021

Verdele se numără printre cele mai rar întâlnite culori de ochi. Tocmai de aceea, trebuie să te consideri norocoasă pentru darul cu care ai fost înzestrată şi să îl preţuieşti ca atare, alegând acea culoare de păr care sa îţi scoată cel mai frumos privirea în evidenţă.

Cum să alegi culoarea potrivită a părului pentru ochii verzi pentru a le spori adâncimea? Atunci când alegeți o vopsea, tonul pielii, tipul de culoare al aspectului, de care depinde efectul general al imaginii, are o importanță deosebită.

Reguli generale pentru alegerea culorii părului pentru ochii verzi

Sarcina principală a oricărei colorații este de a sublinia frumusețea naturală. Reguli pentru alegerea nuanței potrivite pentru ochii verzi:

  1. Saturația verde se dezvăluie cu o paletă roșiatică aurie. Potrivit ca nuanțe naturale, cu o nuanță însorită, și nuanțare cu un ton de piersic strălucitor.
  2. Când pictați, se recomandă să vă îndepărtați de colorarea monocromă, acordând preferință tehnicilor de transfer sau balayazh care conferă versatilitate culorilor.
  3. Fetele cu ochi verzi trebuie să evite negrul profund și blondul cenușat. Dau pielii paloare, fac ochii inexpresivi.
  4. O paletă naturală de tonuri de miere și caramel pentru a-ți reîmprospăta fața.

Merită să aveți în vedere nuanța irisului atunci când alegeți vopsea. Frumoasa strălucire aurie vorbește în favoarea unei game calde, iar luciul din oțel sugerează că tonul potrivit este în mijlocul unei palete reci.

Esteto.ro are o gamă largă de produse cosmetice ieftine, care îţi pun în evidenţa frumuseţea naturală.

Ochi de culoare verde închis

Smaraldul adânc este una dintre cele mai luxoase nuanțe de verde, atât culorile închise, cât și cele luminoase sunt potrivite pentru aceasta. Părul roșu, de cupru, caramel va ajuta să sublinieze adâncimea de verde închis..

Pentru fetele care doresc să devină brunete, sunt recomandate tonuri de castan bogat, ciocolată, coniac.

Ochi gri-verzi

Femeile cu ochii gri-verzi reci sunt blondine. Acestea ar trebui să rămână pe un interval de calm moale, ecouri cu un ton delicat al pielii: ciocolată cu lapte, caramel, nuc.

Pielea bronzată deschide oportunități pentru experimente creative cu toate nuanțele calde de blond: soacră, nisip, grâu. Colorarea de cenușă este de asemenea acceptabilă dacă pielea are un ton perfect egal..

Ochi verzi maro

Umbra neobișnuită este adesea confundată cu ochii căprui, dar în lumina zilei prezintă preaplinuri vizibile de măsline, mlaștină și kaki. În acest caz, sarcina atunci când pictura este de a accentua corect ochii maro-verzui, concentrându-se pe o paletă caldă de tonuri de miere, coniac, nuc.

Ochi verzi albaştri

Fetele cu ochi rare în culori de azur trebuie să aplice vopsirea elegantă folosind tehnica balayazh sau să intre în nuanțe contrastante. În același timp, revărsările roz și chiar verzi arată interesant..

Pentru blondele cu bucle naturale care sunt în mod natural ușoare, se recomandă utilizarea tonurilor 2 mai închise pentru a adăuga saturație. Opțiunile câștigătoare sunt tonurile de nisip cald și grâu. Nuanțele cu părul maro sau caramel într-o culoare iridescentă sunt potrivite pentru femeile cu părul brun.

Este ideal să îţi alegi o culoare păr potrivită cu trăsăturile tale, aşă că ţine cont de sfaturile de mai sus!

2516 vizite
Distribuie pe