Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Cum să joci la ruleta ca un profesionist
SM Online  - Luni, 7 Iunie 2021

Ruleta se numără printre jocurile populare atât în cazinourile terestre, cât și în cele online, reprezentând o sursă de distracție pentru jucători. Subiect al multor superstiții de-a lungul timpului, acest joc a reușit să ofere câteva momente memorabile.

Variantele clasice – europeană, franceză și americană – au fost îmbunătățite de versiunile noi de ruletă online, care le oferă jucătorilor multiple moduri de câștig.

Cum joacă profesioniștii la ruletă, care sunt șansele reale de a obține profit la acest joc și care sunt acele momente care au marcat istoria jocului – iată care sunt aspectele pe care le vom aborda în cele ce urmează!

Oameni și fapte care au marcat istoria jocului de ruletă!

La început, în cartea “La Roulette ou Le Jour” (1796) jocul era descris ca având doi de 0. Aceasta este și varianta care a ajuns peste Ocean și care se joacă și astăzi în America – cea care are cel mai mare avantaj al casei - 5,26% . Cunoscută și drept “jocul diavolului” datorită sumei tuturor numerelor de pe câmpurile de joc care însumează 666, ruleta a surprins o lume întreagă în 1913. Timp de 26 de ori consecutiv, bila ruletei din cazinoul Monte Carlo a căzut numai pe culoarea negru.

Numai că recordul celei mai lungi serii de culoare la ruletă datează din 1943, când bila a aterizat de 32 de ori pe culoarea roșu. Chris Boyd și Ashley Ravell au rămas în istoria jocului drept oamenii care au pariat sume uriașe pe roșu – 220,000, respectiv 135,000 de dolari. Câștigurile lor au fost pe măsura încrederii acestora – 440,000 și 270,000 de dolari. Curajul de a paria sume mari la ruletă nu se rezumă doar la acești jucători profesioniști.

Mike Ashley a mizat pe pariuri complete (care includeau toate opțiunile de pariuri interioare), acestea având ca număr principal 17. Iar acestea i-au adus un câștig total de peste 820,000 de lire sterline. Pedro Bartelle a pariat pe un singur număr – 32 – suma de 35,000 de dolari. Totalul câștigat în acea seară la ruletă a fost de 3, 5 milioane de dolari.

Cum joacă un profesionist la ruletă?

Pentru jucătorii care își doresc adrenalină la maxim, ruleta americană reprezintă cea mai bună modalitate de distracție. Are un avantaj al casei de 5, 26%, iar opțiunea de pariuri  - 0,00,1, 2,3 – are cel mai ridicat avantaj al casei – 7,89%. Cu siguranță, această variantă este exclusă de către jucătorii profesioniști pentru că nu le oferă șanse reale de câștig pe termen lung. În schimb, aceștia preferă ruleta franceză – avantajul casei este de 1, 35% - și pe cea europeană – avantajul cazinoului este de 2,7%.

Aceștia pariază doar cu riscuri asumate, ținând cont de “numerele fierbinți” și de cele “reci”. În general, se mizează pe sume cu valori egale, pariuri pe culoare (negru sau roșu), dublate de pariuri exterioare mai complexe (pe coloană sau duzină). Pariurile interioare au șanse mult mai mici de a fi profitabile (între 2,7% și 16,2%), în timp ce pariurile exterioare sunt mai avantajoase (șanse între 32,4% și 48,65%).

Ținând cont de faptul că ruleta înseamnă 20% aptitudini și 80% noroc, jucătorii profesioniști știu că pentru a câștiga pe termen îndelungat trebuie să joci strategic. Contează atât cazinoul în care joci, bonusurile și promoțiile, certificarea versiunilor de ruletă, precum și limitele de pariere. Însă, ceea ce contează cu adevărat pe lângă testarea capacității de predictive este să te bucuri de jocul de ruletă!

2768 vizite
Distribuie pe