Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Cum fac bani cazinourile din toată lumea?
SM Online  - Vineri, 18 Iunie 2021

Toată lumea știe că cazinourile fac sume nebunești de bani. Totuși, majoritatea oamenilor nu înțeleg exact cum și de ce fac cazinourile bani.

Când eram mai tânăr și nu știam nimic despre cazinouri, am crezut că toate jocurile erau corecte din punct de vedere matematic și că oamenii pur și simplu își pierdeau banii pentru că nu aduceau suficienți bani la cazino pentru a rezista capriciilor norocului.

Efectul de a avea un bankroll practic infinit

O modalitate prin care cazinourile câștigă bani este posibilitatea de a-și permite mai multe pariuri decât jucătorii. Comparativ cu majoritatea jucătorilor din cazinou, cazinoul are un bankroll care ar putea fi la fel de infinit. Unele roluri mari sunt excepția, dar depășesc sfera acestei secțiuni a postării.

Majoritatea oamenilor subestimează probabilitatea de a avea o serie de pierderi mari chiar și atunci când jucați un joc în care șansele sunt corecte. Dacă aveți doar un dolar și pariați un dolar de fiecare dată când ghiciți rezultatul corect pe o singură dată, veți intra cu siguranță în pariuri contra unei persoane care are un bankroll de 100 USD poți deschide casino online Olanda și vedea .

Dar acesta nu este singurul mod în care cazinourile câștigă bani.

Legea numerelor mari indică acest lucru doar atunci când aveți de-a face cu ceva întâmplător. Cu cât aveți mai multe evenimente, cu atât vă apropiați de rezultatele prezise matematic.

De exemplu, roșu și negru și ruletă par a fi la fel de probabil și așa sunt.

Dar nu ai ridica o sprânceană la mingea aterizând pe roșu de două ori la rând. Se intampla tot timpul.

Dacă mingea a aterizat pe roșu de 100 de ori la rând, totuși ai fi surprins. Ați fi chiar surprins dacă mingea a aterizat pe roșu de 90 de ori în 100 de rotiri.

Apoi, există Edge House

Celălalt factor care face bani din cazinou este avantajul casei. Aceasta este o matematică extraordinară, dar nu este nimic pe care să nu-l poți ocupa dacă ai o înțelegere de bază a aritmeticii normale - adunare, scădere, multiplicare și divizare.

Marja casei este o medie pe termen lung care descrie cât de mult vei pierde la un pariu. Se bazează pe diferența dintre probabilitatea de a câștiga și cotele de plată pentru pariu.

Am menționat ruleta în ultimul punct și cum erai la fel de probabil să devii roșu sau negru. Acest lucru este adevărat, deoarece aveți același număr de numere roșii (18) ca și numerele negre (de asemenea, 18).

Dar NU aveți șanse de 50% să câștigați acest pariu și asta pentru că mai sunt două numere pe volan. Au culoarea verde.

Deci, probabilitatea de a câștiga un pariu pe roșu este 18/38; aveți 38 de rezultate posibile, iar 18 dintre ele implică câștigarea. Celelalte 20 de rezultate pierd rezultate - negru sau verde.

Dacă ați făcut 38 de pariuri și ați obținut toate cele 38 de rezultate, ați pierde 20 de unități și veți câștiga 18 unități pentru o pierdere netă de două unități.

În medie, aceste două unități au peste 38 de pariuri, adică 1/19 sau 0,052631579.

Transformăm acest lucru într-un procent pentru a ușura înțelegerea și nici nu trecem toate acele numere peste punctul zecimal. Deci, avantajul casei când joci ruletă este de 5,26%.

Ce se întâmplă pe termen scurt nu contează pentru cazinou

Dacă ați petrecut mai multe sesiuni de jocuri de noroc la ruletă, știți deja că este imposibil să pierdeți 5,26% dintr-un singur pariu pe bani uniformi. Fie câștigi, fie pierzi suma pe care ai pariat. Acesta este un exemplu extrem de rezultat pe termen scurt.

Chiar dacă faceți două pariuri la rând, este imposibil să pierdeți în medie 5,26% din fiecare pariu. Singurele rezultate posibile sunt următoarele:

Câștigi primul pariu și pierzi al doilea pariu.

Pierzi primul pariu și câștigi al doilea pariu.

Câștigi ambele pariuri.

Pierzi ambele pariuri.

În cazurile # 1 și # 2, vă atingeți egalitatea. În cazul # 3, câștigi două unități. Și în cazul # 4, pierzi două unități.

Și aceasta ar părea o situație de echilibru, dar nu pentru un motiv simplu:

Probabilitățile fiecăruia dintre aceste rezultate sunt diferite. Probabilitatea de a câștiga ambele pariuri este de doar 22,44%. Probabilitatea de a pierde ambele pariuri este de 27,70%. Combinat, această probabilitate este de 50,1%. Probabilitatea de a pierde un pariu ȘI de a câștiga un pariu, atunci, este de 49,9%.

Aceasta înseamnă că, cu cât faceți mai puține pariuri, cu atât veți vedea mai multe rezultate în afară de rezultatele anticipate matematic. Dacă vrei să câștigi la ruletă, scopul este să faci un hit și să fugi. Faceți o mână de pariuri și renunțați când avansați cu câteva unități dar fiți responsabili.

Cu toate acestea, cazinoul are de-a face cu două până la patru mese de ruletă cu câte unul și șapte jucători la fiecare dintre ei la un moment dat. Cazinoul mediu învârte roata de 40 de ori pe oră.

Care este procentul de așteptare?

Marginea casei este un număr teoretic. Este o predicție matematică bazată pe șansele de câștig și pe cotele de plată.

Procentul de așteptare, pe de altă parte, este un număr real. Este suma de bani câștigată de cazinou în comparație cu reducerea, nu cu mâna.

De exemplu, dacă cazinoul are 10.000 de dolari în tabelul de la ruletă la sfârșitul celor 24 de ore, procentul de așteptare este cantitatea de câștiguri pe care o au, de obicei aproximativ 20% în cazul ruletei. Nu ar fi neobișnuit ca cazinoul să câștige 2.000 USD cu 10.000 USD, deoarece jucătorii de cazino vor continua să pună bani în acțiune în mod repetat.

Marginea casei se aplică cantității acțiunii sau mânerului. Procentul de deținere se aplică sumei de bani încasate sau scăderii.

2890 vizite
Distribuie pe