Locale Altele
Sambata, 23 Octombrie 2021
Sam, 23 Oct 2021
EURO 2020 - principalele favorite își respectă blazonul
SM Online  - Luni, 21 Iunie 2021

Betromania vine în sprijinul pariorilor cu oferte diversificate și sigure de pariuri pe meciurile de la EURO 2020. La cea mai buna casa de pariuri sportive poți paria direct pe câștigătoarea turneului, dar și pe rezultate și evenimente din fiecare meci al turneului.

Una dintre surprizele plăcute ale acestui început de campionat european este Italia, care a arătat o formă de zile mari și a reușit să-și asigure calificarea în optimile de finală după primele două meciuri. Italia a reușit să treacă cu același scor, 3-0, de Turcia și Elveția, iar în ultima etapă va juca cu Țara Galilor. 

Un lucru inedit este și faptul că până la acesta campionat european Italia nu reușise să marcheze trei goluri într-un singur meci la EURO.

După aceste partide, cota Italiei la pariuri sportive online a scăzut, fiind văzută de specialiști una dintre principalele candidate la câștigarea trofeului EURO 2020. Înainte de începerea turneului, italienii erau cotați cu a șaptea șansă, însă meciurile bune i-au propulsat chiar și în primele trei favorite, la unele case de pariuri sportive.

„Grupa morții”

Grupa F a fost catalogată încă de la tragerile la sorți drept „grupa morții”. Finala ultimului campionat mondial, dintre Franța și Portugalia va fi reeditată încă din faza grupelor. Alături de cele forțe europene este și Germania, care nu concepe o eliminare încă din faza grupelor. Ungaria are o misiune imposibilă, fiind cotată cu ultima șansă în toate meciurile din grupă.

Multiple case de pariuri online au plasat-o pe Franța ca și favorită principală la câștigarea EURO 2020, în timp ce campioana en-titre este cotată cu a opta șansă. Germania nu a mai câștigat un titlu european de la EURO 1996, când a trecut în finală de Cehia cu 2-1. Lotul foarte valoros al nemților a făcut ca la cele mai multe case de pariuri online să li se acorde a cincea șansă la câștigarea EURO 2020. De altfel, Germania este singura națională, din primele opt favorite la câștigarea trofeului, care a pierdut în primul meci din grupe. Este drept însă că și adversarul a fost unul pe măsură, principala favorită, Franța.

Clasamentul acestei grupe va fi stabilit în ultima etapă din grupe, atunci când Franța se duelează cu Portugalia, iar Germania întâlnește Portugalia.

Celelalte principale favorite la câștigarea EURO 2020 au avut prestații solide în primele meciuri. Anglia, cotată cu a doua șansă, își dorește mai mult decât niciodată să ajungă în fazele finale, cu atât mai mult că acestea se vor disputa pe stadionul Wembley din Londra.

Belgia a fost cotată cu șansa a treia și a nu dezamăgit, reușind să-și câștige primele meciuri din grupă. 

Spania este cealaltă favorită care nu a reușit să câștige în debutul la EURO 2020. Spaniolii au reușit un scor alb cu Suedia, 0-0, la capătul unui meci în care au avut o posesie de pe ste 70%.

3459 vizite
Distribuie pe