Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Comandă-ți online în Satu Mare un șemineu care va impresiona de la prima flacără
SM Online  - Marti, 24 August 2021

Acum, fiecare locuitor din Satu Mare are posibilitatea de a-și comanda on-line din confortul propriei canapele de acasă, unul dintre modelele premium de șemineu sau soba satu mare modernă sau cu aspect rustic, direct din oferta meșterilor PEFOC.

Cea mai cunoscută și îndrăgită firmă de șeminee din România oferă tuturor românilor, confortul termic și designul încărcat cu prestanța soluțiilor termice de calitate verificată, dar și servicii profesionale de montaj în condiții optime de funcționare, randament și mai ales, siguranță.

Pefoc pune la dispoziție zi de zi, soluții termice pentru orice buzunar și perfect adaptate pentru fiecare proiect în parte. Produsele sunt livrate cu profesionalism și promptitudine și nu numai în Satu Mare sau Baia Mare, ci oriunde pe întreg teritoriul țării, absolut gratuit și în maximum două zile lucrătoare de la confirmarea comenzii!

Echipa este formată din experți impecabil instruiți tehnic și profesional, dispuși să pună la bătaie întreaga pasiune, implicarea și devotamentul pe tot parcursul procesului de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra, conform și la timp, dispozitivul de încălzire ales de tine: renumitele seminee baia mare pe lemne, pe gaz sau peleți, sobe rustice sau moderne cu plăci din teracotă sau șamotă super-conductoare, coșuri profesionale de fum din material ceramic, inox sau cărămidă, împreună cu toate materialele și accesoriile specializate.

Meșterii sibieni fac parte dintre puținele firme 100% românești, specializate în acest domeniu fascinant al soluțiilor termice neconvenționale, capabile să asigure zilnic din stocul propriu, fără alți intermediari și adaosuri astronomice de preț, produse și accesorii de calitate, importate de la producători de renume european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în ceea ce privește randamentul și calitatea superioară.

Satisfacția clienților este vitală și tocmai datorită acestui lucru, echipa este atent organizată, fiecare membru știind mereu ce are de făcut, începând de la personalul administrativ și până la cel auxiliar, care își desfășoară zilnic activitatea în depozitele proprii.

Din punct de vedere logistic, suntem pregătiți în fiecare moment să livrăm produse și să asigurăm servicii de calitate superioară, oriunde în țară ajutați și de rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași - oameni cu zeci de ani de experiență în livrarea și montajul oricăror soluții de încălzire neconvențională, pornind de la tradiționalul șemineu pe lemn, termoșeminee sau sobe moderne pe gaz, cu bioethanol sau peleți și până la modele mai accesibile de semineu electric ieftin, ideal pentru sufrageriile de apartament.

Perspectiva de a te întoarce după o zi întreagă de stres și muncă obositoare la birou, într-o casă în care ești întâmpinat de căldura naturală emanată de arderea lemnelor, acum, mai mult decât oricând, poate deveni realitate. Așa că, treci de la scenarii direct la fapte și gândește-te serios la oportunitatea achiziționării unei soluții de încălzire alternativă, bucurându-te în confortul propriei tale case de beneficiile confortului sublim, dar și de un element decorativ deosebit și cu durată mare de viață.

Mai mult decât niște simple produse comandate de tine, noi suntem cu adevărat preocupați să livrăm zilnic, în primul rând calitate și promptitudine! Prin intermediul magazinului on-line pefoc.ro livrăm oriunde în țară, rapid și fără costuri suplimentare, pentru ca șemineul tău să încălzească și să înfrumusețeze locuința ta, în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii!

5412 vizite
Distribuie pe