Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Motive de a trece la produse cosmetice bio
SM Online  - Miercuri, 22 Septembrie 2021

Obișnuința de a realiza lucrurile la fel ca întotdeauna, te face să crezi că schimbarea rutinei nu ar putea aduce vreun avantaj.


Odată ce compari randamentul produselor de sănătate și de înfrumusețare naturale cu cele chimice, vei observa de ce un stil de viață mai apropiat de natură, folosind produse cosmetice bio (din ingrediente naturale), este mai bun.

Dermatologii recomandă alegerea cosmeticelor bio

Obținute din ingrediente 100% naturale. Produsele cosmetice bio vorbesc de la sine. Fără agenți chimici care cauzează alt set de probleme dermatologice. Cosmeticele bio le repară!
Poți da uitării formulele pline de conservanți și parabeni, nocive organismului, obținute prin proceduri chimice sau sintetice.
Produsele cosmetice bio folosesc extracte din plante și flori, care conțin elemente nutritive naturale, cum ar fi vitamina E. Păstrează pielea sănătoasă și strălucitoare.

Nu au efecte adverse asupra pielii

Cosmeticele bio sunt mai sigure de utilizat, în comparație cu produsele dermato-cosmetice clasice. Acestea sunt hipoalergenice , testate și cu o siguranță de utilizare dovedită. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la erupțiile cutanate și inflamația pielii.

Pot fi utilizate și în cazul bebelușilor

Pentru sănătatea pielii nou născuților, un regim de îngrijire recomandat va include un gel de duș, un șampon, o loțiune de corp și o cremă de scutec.
Toate acestea pot fi regăsite în lista produse bio pentru copii,  nu presupun niciun risc pentru bebeluși. Atât pielea noului născut cât și  cea a unui adult sunt sensibile la factorii de mediu. De aceea este important să alegi produse cosmetice bio.

Oferă rezultate mai bune decât produsele cosmetice clasice

Produsele cosmetice bio oferă rezultate eficiente fără expunere la riscuri dermatologice, datorită ingredientelor de cea mai înaltă calitate.
În plus, cosmeticele bio au rezultate pe termen lung, natura câștigă din nou, deoarece cosmeticele bio nu îmbătrânesc pielea și nu au efecte adverse ce devin vizibile după o anumită vârstă.

Motive să alegi produse cosmetice bio:
-hrănesc pielea și încetinesc procesul de îmbătrânire; 
-ingredientele sunt folosite în starea lor pură;
-sunt mult mai sănătoase pentru corp;
-se potrivesc oricărui tip de piele;
-nu provoacă iritații;
-au arome naturale.

Cosmeticele bio nu pot irita pielea și nu pot provoca apariția coșurilor și a punctelor negre. utilizând cosmetice naturale, aceste griji dispar. Ingredientele naturale regăsite în componența lor garantează zero efecte secundare.

Mai ai nevoie de argumente favorabile pentru a trece de la produsele cosmetice clasice, la produse cosmetice bio? Cosmeticele bio aduc doar avantaje. E timpul să lași natura să îți mențină sănătatea pielii și nu vei regreta nici măcar o clipă!

2021 vizite
Distribuie pe