Locale Altele
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Vin, 21 Ian 2022
Porcul de Crăciun se pârlește mai bine cu flacăra de la o butelie Albet
SM Online  - Luni, 29 Noiembrie 2021

Ai stabilit deja cu vecinii să vină mâine în zori de zi să te ajute cu tăiatul porcului de Crăciun, ai pregătit deja și pălinca pentru pomana porcului, șogorul ți-a promis că aduce arzătoarea, când nevastă-ta se trezește că nu mai e gaz în butelie, că s-a apucat ea să facă sarmale fix acum, că a fost la oraș și a cumpărat carne tocată de la supermarket, că era așa frumos ambalată în nailon la fel de colorat ca și carnea și n-a mai avut răbdare să aștepte până mâine?!

Nu dispera! Există o soluție la îndemână acum și în județul Satu Mare. Pune mâna pe telefon și sună la unul dintre numerele 0786-515.291 sau 0786-515.289!

Având o rețea de distribuție în întregul județ Satu Mare, firma Albet SRL livrează la comandă, în cel mai scurt timp posibil, butelii cu gaz chiar și în cele mai izolate localități.

Nu doar livrează, dar asigură, absolut gratuit, montajul și verificarea racordului la aragaz sau la orice punct de ardere, astfel ca acestea să poată fi folosite în maximă siguranță.

Fără complicații, fără bătăi de cap, butelia de gaz vă este livrată în ziua pentru care faceți comanda. Apelați cu încredere la specialiștii de la Albet SRL!

3597 vizite
Distribuie pe