Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce nu trebuie să îi lipsească niciodată unei femei din garderobă în funcție de sezon?
SM Online  - Joi, 17 Martie 2022

Este bine știut că în garderoba femeilor există câteva piese vestimentare de baza care nu vor ieși niciodată din trend și care te vor ajuta să-ți construiești ținutele, atunci când nu ai disponibilitatea de a achiziționa ceva nou sau pur și simplu nu ai inspirație.


Ți-am pregătit un set de articole vestimentare pentru fiecare sezon în parte cu ajutorul cărora îți poți crea ținutele: 

1. Primăvara

Sezonul care îți permite să-ți accesorizezi outfiturile și îți dă posibilitatea de a fi cât mai creativă. Principala piesă de bază din acest anotimp poate fi trench-ul, dacă ai un stil mai elegant sau geaca de piele dacă ești o persoană care optează pentru piesele ce pot fi folosite în multiple ținute. Rochia neagră este un element esențial ce trebuie să fie în dulapul tău pe parcursul întregului an, având în vedere faptul că poate fi purtată în diferite moduri: accesorizată cu o pereche de cizme lungi sau cu o pereche de teniși. 

2. Vara

Căldura și soarele îți dau o libertate destul de mare în alegerea tinutelor. Însă, pentru a fi pregătită cu adevărat asigură-te că ai în garderoba ta următoarele piese vestimentare: tricouri simple albe, rochiță vaporoasă, sandale de damă cu talpă joasă de la Adona.ro și pantaloni scurți din țesături lejere. Având în vedere faptul că vara bronzul este mult mai intens, poți opta pentru haine în culori deschise, ce accentuează culoarea acestuia. 

3. Toamna

Deși este cu mult mai frig, sezonul de toamnă nu trebuie să îți pună probleme în ceea ce privește modul în care alegi să te îmbraci. Trebuie doar să fii sigură că în dulapul tău se regăsesc piesele cu adevărat de bază. Astfel, pentru a trece sezonul asigură-te că ai o pereche de ghete negre, ce pot fi folosite atât la ținutele mai elegante, cât și la ținutele mai casual, un palton într-o culoare neutră, pentru a-l putea accesoriza cât mai ușor și, nu în ultimul rând, o pereche de blugi, care pot fi elementul de central al ținutelor tale. 

4. Iarna

Fără doar și poate, iarna nu trebuie să-ți lipsească din garderobă articolele vestimentare din tricot și cele foarte groase. Mai mult, dacă ești o pasionată a sporturilor de iarnă, trebuie să ai pregătite și ținutele de munte, ce includ salopetă de schi, ghete impermeabile și haine de corp termice, ce te vor proteja împotriva frigului. 

Deși elementele vestimentare clasice sau de bază trebuie să se regăsească în garderoba ta, trebuie să le adaptezi stilului tău vestimentar și să-ți facă plăcere să le porți. Astfel, vei fi mult mai încrezătoare și vei emana feminitate. 

Sursa foto: Pexels.com

 
3255 vizite
Distribuie pe