Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
49% dintre români caută o casă cu centrală proprie și factor de siguranță. Detaliile care contează pentru o achiziție imobiliară reușită
SM Online  - Miercuri, 13 Aprilie 2022

Vrei să-ți cumperi o casă? Trebuie să știi la ce te înhami înainte de a face o astfel de investiție. Da, este o adevărată investiție cumpărarea unei case sau a unui teren, de aceea este necesar să cunoști detaliile care contează pentru a face o cumpărare imobiliară reușită.


Iată cum să-ți duci la îndeplinire planul:

1.    Stabilește-ți un buget corect

Dacă matematica nu este punctul tău forte s-ar putea să ai și așteptări nerealiste în privința bugetului pe care să-l stabilești înainte de achiziția finală. Îți dorești o casă sau un apartament? Dacă te-ai decis, atunci stabilește-ți și un buget corect. De asemenea, nu trebuie să iei în considerare doar bugetul de achiziție, cât și costul de construcție (dacă este cazul), comisioanele pentru agentul imobilar sau notar sau impozitele.

2.    Siguranță înainte de orice

Știai că 49% dintre români caută o casă cu centrală proprie și factor de siguranță? Urmărește să fie instalate sisteme de supraveghere video în incinta casei scării și urmărește să fie montat un sistem de alarmă smart. De asemenea, centrala proprie este un alt aspect important pe care ar fi bine să-l urmărești. Soluția pentru rezolvarea multor complicații și avarii care dereglează cotidianul zilnic este să instalezi o centrală de apartament.

3.    Alege o locuință nou-nouță

Poate că o locuință proaspăt construită este un moft pentru mulți români. Dar dacă pui pe foaie și calculezi investiția pe care trebuie să o faci, pe lângă cea de amenajare și reconstruire a unui apartament vechi, s-ar putea să-ți dai seama că e mult mai bine să achiziționezi o locuință la cheie. Ține cont că apartamentele noi sunt modern construite și de obicei, conțin un spațiu mult mai mare decât locuințele vechi din România.

De asemenea, ia în vederea calitatea finisajelor și a obiectelor sanitare, a instalației electrice și de multe ori, prețul apartamentului include și echipamentul cu aer condiționat.

Mai mult, problema parcărilor din orașele mari, chiar și în cartierele limitofe este din ce în ce mai accentuată. Credem că toată lumea cunoaște cum șoferii sunt obligați de multe ori să parcheze pe trotuare, pietonii fiind primii care suferă din cauza vizibilității scăzute. Un apartament nou-nouț are inclus în contractul de vânzare cumpărare și parcarea, ceea ce este un mare beneficiu pentru proprietarii de autovehicule.

Orientează-te spre cartiere rezidențiale de apartamente sau case care oferă standarede mari de calitate și siguranță, cele două aspecte spre care oricine tinde.

Astfel, caută siguranță odată cu fuga după locuința potrivită. Informează-te corect și nu te avânta la prima opțiune. Perseverența face diferența întotdeuna!

Sursă foto: Unsplash.com

2259 vizite
Distribuie pe