Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Descoperă ACUM care sunt beneficiile pe care le ai dacă alegi asigurarea facultativă a locuinței care să îi protejeze pe cei dragi
SM Online  - Marti, 3 Mai 2022

Viața este imprevizibilă și nu poți nega că ai o mare liniște sufletească atunci când știi că tu și cei dragi sunteți în siguranță din punct de vedere financiar.


În orice moment pot apărea situații neprevăzute, cum ar fi o urgență medicală, un accident sau daune aduse vehiculului sau proprietății tale. În astfel de situații dificile, impactul emoțional este greu de dus mai ales când vine simultan cu impactul financiar care îți lasă o gaură în buzunar. Pentru a nu ajunge într-o astfel de criză, asigurarea facultativă a locuinței poate fi un sprijin pentru tine și familia ta în vremuri dificile. Dacă vrei să afli care sunt bunurile pe care aceasta le poate acoperi, citește în continuare acest articol.

TOP 3 beneficii pe care asigurarea facultativă a locuinței ți le poate oferi

Acoperă riscuri neprevăzute

Toți proprietarii de locuințe sunt obligați să încheie o poliță de asigurare împotriva dezastrelor naturale. Astfel, doar în cazul în care proprietate ta a fost afectată de cutremur, inundații sau alunecări de teren primești o sumă care să compenseze daunele. Chiar dacă forțele naturale ale naturii sunt imprevizibile și incontrolabile, nu doar acestea pot provoca pagube casei și bunurilor tale. În această categorie de riscuri pe care asigurarea obligatorie NU le acoperă se numără și inundațiile provocate de conductă de apă, incendiile casnice sau bunurile precum animalele de companie, echipamentele destinate hobby-urilor tale, foișorul, bicicleta sau căruțul celui mic și nu numai. Totuși, dacă optezi pentru o asigurare facultativă pentru locuință de la Asirom.ro, poți fi pregătit în orice moment pentru evenimentele neplăcute.

Simplu de accesat

Asigurările facultative pentru locuință se adresează oricărei persoane care are domiciliul în România. Fie că ești chiriaș, fie că ești proprietar, poți încheia cu ușurință asigurarea atât pentru bunurile tale, cât și pentru persoanele care te sprijină în treburile casnice, precum bona, instalatorul sau grădinarul. Astfel, chiar dacă ai vizitatori, ești în siguranță în cazul unei situații neplăcute care implică vătămarea celor din jur.

Sigur în orice moment

În cazul unui eveniment nefericit în care tu nu mai poți rămâne în locuința ta, asigurarea facultativă îți poate acoperi costurile de care ai nevoie pentru cazare sau cheltuieli de reparație pe o perioadă limitată de timp. Solicitarea o poți face online completând singur un formular în doar 10 minute. În cel mai scurt timp primești suma de care ai nevoie chiar în contul tău bancar. 

Situațiile de viață dificile sunt neprevăzute, iar impactul financiar poate fi mult mai mare decât ai anticipat. S-ar putea să fie nevoie să apelezi la economiile pe care tu și familia ta le-ați câștigat cu greu. Cu asigurarea facultativă de locuință poți avea o acoperire adecvată nevoilor tale, care să acopere mult mai multe riscuri legate de viață, sănătate și proprietate în comparație cu asigurarea obligatorie.

Sursa foto: pexels.com

 
1444 vizite
Distribuie pe