Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Țări europene cu cele mai stricte legi a jocurilor de noroc
SM Online  - Vineri, 6 Mai 2022

Jocurile de noroc sunt o distracție aproape la fel de veche ca istoria omenirii. De la China antică până la Italia Renașterii și Las Vegas-ul uluitor, adevărul este că jocurile de noroc nu îmbătrânesc niciodată. Mai ales acum, într-o lume mai conectată decât oricând, jocurile de noroc continuă să crească în popularitate.

Și datorită tehnologiei, nu mai trebuie să călătorim pentru a ne bucura de un joc de ruletă. Un exemplu perfect este Ice Cazino care a reușit implementarea tuturor jocurilor iubite de fiecare jucător într-un site bine aranjat și securizat.

Cifrele recente arată cât de populare sunt jocurile de noroc astăzi. Aproximativ 25% din populația lumii pariază în mod regulat, în timp ce aproximativ 4,2 miliarde de oameni joacă ocazional. Deoarece jocurile de noroc au devenit o forță incontestabilă a pieței, multe țări și-au adaptat legile la noua realitate. Să ne uităm la modul în care țările europene se confruntă cu această problemă.

Polonia

Polonia este una dintre cele mai mari piețe de jocuri de noroc din Europa de Est. Sectorul a înregistrat un venit de cinci miliarde EUR în 2020, rămânând cu mult înaintea Croației și Rusiei.

Totuși, toate cazinourile terestre și online sau casele de pariuri sportive din Polonia sunt deținute de stat și sunt administrate de o companie numită Totalizator Sportowy. Jucătorii polonezi trebuie să recurgă la platforme offshore pentru orice altă opțiune. Din fericire pentru ei, există o mulțime de cazinouri online de încredere în străinătate.

Norvegia

Ca și în Polonia, activitățile de jocuri de noroc sunt strict reglementate în Norvegia și controlate de un monopol de stat. Aici, Norsk Tipping și Norsk Rikstoto supraveghează cazinourile online, casele de pariuri sportive și loterie.

Guvernul a încercat să închidă operațiunile dintre băncile naționale și cazinourile străine în 2010 cu Legea de plată. Cu toate acestea, acest act impune doar restricții asupra conturilor de debit și de credit. Portofelele electronice și criptomonedele au fost lăsate în afara interdicției, iar mulți jucători norvegieni pariază în străinătate folosind VPN-uri.

Italia

Italia este locul de naștere al cazinourilor terestre. Primul din istorie, Casinò di Venezia, a fost înființat în secolul al XVII-lea. Italia este acum a doua cea mai mare piață a jocurilor de noroc din Europa. Cu toate acestea, parlamentarii au fost reticenți în a admite cazinourile offshore în amestec, ceea ce a dus la o rundă de sancțiuni din partea Comisiei UE.

Decretul Abruzzo, din 2009, a deschis în sfârșit ușile unor astfel de operatori. De asemenea, a stabilit regulile de bază pentru toți operatorii de cazinouri. Fiecare cazinou, pe teren sau online, trebuie să achiziționeze licențe și să le reînnoiască în mod regulat. De asemenea, trebuie să fie complet transparente în ceea ce privește practicile fair-play, plățile și securitatea. Impozitarea se aplică operatorilor și jucătorilor de noroc.

Spania

Spania are una dintre cele mai avansate legi privind jocurile de noroc din bloc. Cazinourile terestre au fost întotdeauna permise în țară. Cu toate acestea, cazinourile online din Spania au fost reglementate abia în 2015. Noile legi erau foarte cuprinzătoare, permițând atât platformelor locale, cât și offshore să funcționeze în țară.

Aceste legi includ o taxare de 25% pentru toți operatorii. Jucătorii de noroc trebuie, de asemenea, să își declare câștigurile și să plătească taxe pentru ele, în funcție de modul în care au fost obținute câștigurile. Impozitarea poate varia între 15% și 30% pentru pariori.

Regatul Unit

Regatul Unit oferă unele dintre cele mai bune experiențe de jocuri de noroc, cu mai multe cazinouri online disponibile cetățenilor săi. Este complet legal să joci aici și poți vizita cele mai bune cazinouri din Marea Britanie cu un clic pe un buton. Mai mulți operatori sunt disponibili pentru rezidenții din Marea Britanie și, adesea, poate fi dificil să găsiți potrivirea perfectă. Puteți elimina nevoia de încercare și eroare și puteți concentra pe opțiunea corectă folosind informațiile de la cel mai bun serviciu de recenzie a cazinoului.

Regatul Unit reglementează cazinourile pe deplin cu Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit, organul său de reglementare. Jucătorii pot juca online sau cu operatori mai tradiționali, cu singurele restricții privind limitele de pariere. UKGC lucrează cu cazinourile pentru a asigura un mediu de jocuri de noroc sigur și echitabil, acestea din urmă având diverse instrumente pentru a ajuta jucătorii să-și controleze cheltuielile pe platformă.

Deși aceste state au legi cât se poate de stricte referitor la jocurile de noroc, atât online cât și offline, acestea nu joacă un rol negativ pentru industrie. Dimpotrivă, legile fac jocurile de noroc mai corecte și accesibile. Este evident faptul că nu aduc doar bine, dar aceste reguli păstrează industria competitivă și capabilă de a oferi cele mai bune servicii de pe piață. De asemenea, aceste legi îți păstrează securitatea și siguranța, un atribut extrem de important când vine vorba de bani.

1346 vizite
Distribuie pe