Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De ce cred specialiștii că este important să te uiți la comedii?
SM Online  - Sambata, 24 Septembrie 2022

Cercetătorii au descoperit că este extrem de important la ce informații este supus creierul și că voia bună poate fi molipsitoare, în funcție de conținutul pe care îl descoperim.

Astfel, 30 de minute de râs zilnic ar trebui să facă parte din recomandările specialiștilor, alături de imboldul pentru mișcare și reducerea consumului de sare, zahăr sau grăsimi. Râsul este benefic pentru oricine.

Conform noilor studii, râsul este strâns legat de sănătatea vaselor de sânge și de întărirea sistemului imunitar. Suntem mai sănătoși dacă suntem veseli. Chiar dacă pisica sau câinele nostru par că ne zâmbesc, în special atunci când sunt mângâiate sau hrănite, omul rămâne singura specie de pe planetă care râde.

Cum vine toamna și ieșirile în aer liber cu prietenii se cam răresc, să știi că poți să-ți iei doza necesară de umor dacă alegi un serial de comedie inspirat.

Iată ce comedii nu trebuie să ratezi:

Young Sheldon

Young Sheldon este un serial de comedie pentru întreaga familie, care ni-l prezintă pe acest copil minune, Sheldon, un puști extrem de inteligent și sensibil care își dorește să ia cele mai bune alegeri, dar nu-i iese de fiecare dată. Deși încă de vârsta gimnazială, Sheldon ajunge la liceu unde trăiește niște experiențe dintre cele mai interesante. El locuiește cu mama (Zoe Perry), tatăl (Lance Barber) și cu sora lui, Missy, o curioasă mereu pusă pe șotii. Meemaw, bunica lui Sheldon cu care acesta are o relație extrem de specială este interpretată de Annie Potts. Inteligența lui Sheldon este supusă la diferite provocări din partea celor din jurul lui. 

The Big Bang Theory

Trebuie să știi că ”Young Sheldon”, serialul regizat în 2017 este un prequel al producției The Big Bang Theory, sitcom american regizat de creierul 2 Bărbați și jumătate, Chuck Lorre în 2007. Personajul principal al serialului este Sheldon, aflat de data aceasta la maturitate, înconjurat de o gașcă de tocilari și de vecina blondă care locuiește vis a vis. Serialul are la bază un scenariu foarte bine scris, cu personaje extrem de bine definite, alături de care nu ai cum să nu empatizezi. Pentru ca este o ecranizare destul de veche, vei avea nevoie de un ecran bun pe care să o vizionezi. Astfel, poți alege din gama de televizoare Samsung de la altex.ro, pentru o experiență cât mai calitativă. În cazul în care nu ai văzut nici unul dintre aceste seriale, le poți viziona în ordine! 

Comediile captivante, foarte bine scrise, realizate în detaliu și interpretate pe măsură aduc o mare doză de bună dispoziție și relaxare după o zi obositoare de muncă. Dacă ești abonat pe una dintre platformele de vizionat filme online, poți oricând să revii la serialele clasice de comedie ca Seinfeld, Friends sau Rick and Morty. 

Așadar, specialiștii în domeniu afirmă că atunci când auzim sau vedem ceva comic se declanșează anumite reacții în sistemul limbic care contribuie la bunăstarea noastră!

Sursa foto: pexels.com

 
2210 vizite
Distribuie pe