Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ghid pentru alegerea unui vas de toaletă
SM Online  - Marti, 27 Septembrie 2022
Cine ar fi crezut că alegerea unui vas de toaletă poate fi o misiune atât de dificilă? Doar persoanele care s-au văzut recent nevoite să aleagă un vas de toaletă știu cât de greu poate fi să te decizi asupra unui model anume. Iar pentru că suntem convinși că nu este o alegere prea simplu de făcut, în acest articol am decis să oferim mai multe recomandări pentru alegerea unui vas de toaletă.

Dacă și tu ai nevoie de un nou vas de toaletă ori poate că abia acum amenajezi baia, recomandările din rândurile următoare îți vor fi de mare ajutor. Iată care sunt sfaturile noastre:

Tipul de montaj

Înainte de toate, asigură-te că alegi un vas pentru WC cu montaj după cum îți dorești. De regulă, tipul de montaj are o influență clară atât asupra modului de funcționare cât mai ales asupra aspectului toaletei.

În ceea ce privește tipul de montaj, vasele de toaletă pot fi grupate pe mai multe categorii precum:

Vase de toaletă formate din două piese

Reprezintă de departe opțiunea cea mai populară, având un preț accesibil care a dus practic la popularitatea de care beneficiază aceste vase pentru toaletă. Cele două piese sunt, desigur, rezervorul și vasul de toaletă, fiind ușor de manevrat și de montat. 

Prețul lor accesibil este un mare avantaj, dar prezintă și anumite probleme, anume curățarea mult mai dificilă. Totuși, sunt ușor de întreținut și de reparat la nevoie, așa că nu va fi nevoie să cumperi o nouă toaletă, în cazul unei defecțiuni.

De asemenea, pentru a putea evita defecțiunile, ai putea avea în vedere achiziționarea unui vas wc Grohe din oferta Demax.ro, iar astfel sigur vei evita o mulțime de probleme.

Vas de toaletă dintr-o singură piesă

Vasele de toaletă formate dintr-o singură piesă arată, în cea mai mare măsură, la fel precum modelele din două piese. Cu toate acestea, se remarcă cu un avantaj greu de contestat: durabilitatea mult mai generoasă. În plus, ocupă mai puțin spațiu, așa că pentru băile mici reprezintă o alegere grozavă. 

Vas de toaletă cu montare pe perete

Apoi, mai sunt și vasele de toaletă montate în perete, o altă opțiune interesantă pentru persoanele care nu dispun de prea mult spațiu în baie. Rezervorul se montează în perete, așa că vei câștiga spațiu important și totodată aspectul modern reprezintă un alt avantaj considerabil.

Totuși, montajul este mai dificil de realizat iar prețul unui astfel de vas de toaletă este mai mare.

Alte tipuri de vase de toaletă

Mai există și alte opțiuni pe care le-ai putea în vedere, iar printre acestea regăsim modelele ce se instalează în colțul încăperii, având o formă triunghiulară. Modelele inteligente reprezintă, de asemenea, o opțiune tot mai populară, oferind confort și fiind mai ales foarte practice.

De asemenea, vasul de toaletă fără rezervor reprezintă o opțiune pe care o poți lua în calcul atunci când vrei să câștigi spațiu fără a sparge pereții. Acestea se conectează direct la sistemul de apă.

Dimensiuni

Dimensiunile vasului de toaletă reprezintă un aspect cu o importanță deosebită. Drept urmare, măsoară baia și stabilește locul în care urmează a fi instalat acesta. În funcție de dimensiunile de care dispui, vei putea alege apoi vasul potrivit.

Totuși, dacă ai copii mici, ai putea lua în calcul achiziționarea unui vas scund, ori dacă ai persoane înalte în familie, alege un vas mai înalt.

Formă și funcții

În final, mai rămâne să te decizi asupra formei vasului de toaletă, acestea fiind disponibile de regulă sub formă alungită sau rotundă. Spațiul de care dispui poate influența mult acest aspect.

Apoi, dacă vei alege un vas de toaletă de calitate superioară, așa cum sunt modelele Grohe atunci poate fi dotat cu diferite funcții precum cea care garantează economii la consumul de apă, zgomotul redus sau sistemul de odorizare.

Sunt caracteristici extra ce te-ar putea încânta, așa că ar trebui să le ai în vedere.

Ține cont de toate aceste recomandări și sigur vei reuși să faci o alegere inspirată.

2013 vizite
Distribuie pe