Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce bonusuri oferă Vulkan Vegas pentru utilizatorii noi?
SM Online  - Marti, 23 Mai 2023

Află totul despre ofertele promoționale și bonusurile pregătite de operatorul de jocuri de noroc online Vulkan Vegas pentru utilizatorii noi.

Vulkan Vegas – platforma de iGaming cu licență internațională (Curacao) accesibilă și jucătorilor din România!

Brivio Limited este brandul care deține și operează la nivel global cazinoul online Vulkan Vegas, care este licențiat în Curacao (în baza documentului de licențiere nr. 8048/JAZ2012-009) în favoarea Invicta Networks NV. Pe site-ului acestui operator sunt disponibile jocuri de noroc furnizate de peste 100 de producători, totalul acestora depășind 2000 de titluri.

Pe lângă jocurile de video sloturi și pacanele clasice se regăsesc și jocuri de cărți, ruletă, poker ca la aparate, jocuri live cu dealeri reali (cazinou în direct), jocuri instant și multe altele. De asemenea, oferta promoțională include bonus de bun venit, Vulkan Vegas bonus fara depunere la aniversare, cashback, bonificații la depunerile săptămânale, puncte de loialitate, precum și alte campanii promoționale care se adresează utilizatorilor noi din România.

Care este valoarea bonusului de bun venit pentru un membru noi al cazinoului?

Bonificatia oferită noilor membri înregistrați de către acest operator constă într-un pachet de avantaje compus din bani și rotiri gratuite. Pentru a obține întreg pachetul de beneficii, jucătorul trebuie să efectueze trei depozite în Ron, respectând valoarea minimă în cazul fiecărei depuneri. Astfel, la primul depozit trebuie să depună minim 20 Ron, iar la celelalte două depozite, suma minimă care trebuie constituită este de 30 Ron.

În cazul tuturor celor trei depuneri nu poate obține mai mult de 2000 Ron per depozit (un total de 6000 Ron). La prima depunere, bonificatia este de 120% din suma depusă, la cea de-a doua 150%, iar la ultima depunere va primi 120% din ceea ce a depus. Fiecare depozit constituit conform condițiilor beneficiază de un număr determinat de rotiri gratuite:

  • 70 free spins la primul depozit (disponibile la slotul Big Bang Bonanza – producător Pragmatic Play – valoarea unei rotiri este de 0.8 Ron);

  • 30 rotiri gratuite la cel de-al doilea depozit (disponibile la jocul de pacanele 3x3 Hold the Spin – producător Gamzix – valoarea unei rotiri este de 0.5 Ron);

  • 50 runde gratuite la cel de-al treilea depozit (disponibile la jocul de sloturi Book of Rebirth – producător Spinomenal – valoarea unei rotiri este de 0.8 Ron).

Pentru a încasa bonusurile oferite în calitate de membru nou, jucătorul trebuie să respecte limita de pariere (pariuri de maxim 20 Ron), intervalul de activare a ofertei (2 zile pentru fiecare bonus), cerințele de rulaj (30x la câștigurile din bonusul cu rotiri gratuite și 40x la câștigurile cu bonusul cash) și teremenul de rulaj (5 zile per depozit). Câștigul maxim permis cu banii bonus și rotirile gratuite este de 5x suma primită bonus (maxim 10.000 Ron).

Utilizatorii noi ai acestei platforme mai beneficiază și de alte bonusuri și promoții?

În mod automat, fiecare membru nou al cazinoului primește acces la programul de fidelitate al operatorului. Este vorba despre 10 niveluri ce sunt parcurse pe măsură ce jucătorul acumulează numărul de puncte specificat. Primul nivel este Casino Royale – accesul la acest status este acordat instant noilor membri înscriși pe platformă (nu este disponibil niciun bonus în această etapă).

Începând cu nivelul 2, Luxor, jucătorii primesc bonus cashback (3%, dar care poate ajunge până la 12%, maxim 8000 Ron, la nivel 10) și bonus la aniversare (bani – 120 Ron, maxim 800 Ron la ultimul nivel sau rotiri gratuite – între 50 și 100 free spins). De asemenea, se acordă și un bonus la depunerea care respectă valoarea minimă prevăzută (între 70% din suma la nivelul Luxor și 200% la nivelul Vulkan și free spins – între 25 și 100 rotiri gratuite).

Wheel of Fortune (Roata Norocului) este una dintre promoțiile disponibile la acest operator, ce poate fi accesată de utilizatorii noi. Aceștia își pot alege valoarea de multiplicare (între 1x și 100x) și pot obține diverse premii (puncte, bani sau multiplicatori limitați de timp pentru câștigurile obținute la cazinou). Tipul și valoarea premiului este stabilită în mod aleatoriu prin învârtirea roții.

În calitate de membru nou al acestei platforme poți participa la turneele organizate săptămânal. Pentru a intra în cursa pentru unul dintre premiile oferite de organizator (este vorba de fonduri de premiere cu sume între 25.000 și 100.000 Ron) trebuie apăsat butonul “Participați”. Apoi, jucătorul trebuie să joace doar sloturile sau jocurile specificate pentru a acumula puncte. Pentru fiecare turneu este menționat și un număr minim de runde care trebuie jucate.

Câștigurile obținute de către noii utilizatori le permit acestora să ajungă și pe Panoul de Onoare. Acesta este rubrica în care sunt menționați cei mai bine clasați membri ai cazinoului după valoarea câștigurilor realizate de aceștia. Topul este format din primii 10 câștigători și se modifică în funcție de evoluția câștigurilor jucătorilor.

Reprezintă Vulkan Vegas o alternativă avantajoasă la cazinourile românești pentru utilizatorii noi?

Având în vedere portofoliul cu peste 100 de producători și 2000 de titluri (multe dintre acestea pot fi jucate gratis), bonusurile generoase de bun venit și din cadrul programului de fidelitate, precum și turneele și promoțiile variate, acest operator de jocuri de noroc cu licență internațională (Curacao) constituie o variantă excelentă de distracție pentru jucătorii din România!

 
1804 vizite
Distribuie pe