Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poza ta pe tablou personalizat de la Zibo.ro, numai bun de pus pe perete
SM Online  - Luni, 28 August 2023

Tablourile de familie sau portretele, realizate de obicei în studiourile vechilor fotografi, în instantanee mai mult sau mai puțin artistice, erau aproape obligatorii pe pereții caselor părinților și bunicilor noștri, iar tradiția este dusă mai departe în multe cămine din zilele noastre.

Din fericire, tehnica a evoluat, iar acum nu mai e nevoie de programare pentru toată familia în haine de duminică la domnul fotograf. Ajunge doar să vă faceți un selfie sau să rugați un prieten să vă facă o poză care să redea cât mai expresiv personalitatea dumneavoastră, iar aceasta poate să fie imprimată în câteva minute pe un tablou cel puțin la fel de elegant ca cele realizate în studiouri profesioniste.

Trebuie doar să intrați pe site-ul Zibo.ro și să descărcați direct de pe telefon sau calculator fotografia care vă place cel mai mult și pe care ați vrea s-o vedeți pe perete sau pe noptieră, iar aceasta se imprimă la calitate premium pe pânză de tip canvas, pe un tablou personalizat de dimensiunea selectată de dvs.

Canvas-ul are o textură specială și este printat prin sublimare, ceea ce oferă o reproducere perfectă a imaginii și o rezistență în timp a culorilor chiar și 100 de ani. Toate tablourile au cadru solid din lemn, sunt prelucrate manual în atelierul din Satu Mare și verificate cu atenție înainte de livrare în cel mai scurt timp posibil.

Comenzi și informații suplimentare se pot obține și pe office@zibo.ro sau sunând la numărul de telefon 0751.085577.  

1392 vizite
Distribuie pe