Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aprendis - partener de încredere pentru a avansa rapid în carieră
SM Online  - Miercuri, 30 August 2023

Succesul profesional este determinat de raportul dintre pasiunea pentru domeniul în care activezi și suma eforturilor pe care le faci pentru a asigura o dezvoltare continuă.

Talentul și dedicarea pentru o anumită profesie pot deveni performanță doar dacă alegi să le cultivi și să le șlefuiești constant, iar pentru asta Aprendis este ajutorul de care ai nevoie. Înscrie-te la un curs de achizitii publice și devii expert SEAP în doar câteva săptămâni!

Ce vei învăța în cadrul cursului de achiziții publice de la Aprendis?

Aprendis este locul în care vei învăța cum să devii cel mai bun în profesia pe care ți-o dorești. Cursul de expert în achiziții publice te ajută să dobândești toate cunoștințele teoretice și practice de care ai nevoie pentru a utiliza cât mai eficient platforma SEAP și a eficientiza efectuarea procedurilor de achiziție publică. De la conturarea cadrului legislativ, la identificarea și evaluarea furnizorilor, redactarea și evaluarea documentației de licitație, negocierea și gestionarea contractelor, crearea și publicarea anunțurilor de participare, utilizarea platformei SEAP și respectarea normelor legale, toate acestea fac parte din programa cursului și îți vor fi prezentate în detaliu de către experți în domeniu.

Cum se desfășoară cursurile?

Timpul este cea mai importantă resursă de care dispunem fiecare dintre noi și, de multe ori, este dificil să infiltrăm în programul zilnic câteva ore pe care să le destinăm exclusiv învățării unui lucru nou. Din acest motiv, cursurile Aprendis se pliază după nevoile tale îți oferă posibilitatea să participi la întâlniri de oriunde te-ai afla. Acestea se desfășoară în sistem de videoconferință live, prin intermediul platformei Zoom, ceea ce permite oricui să se conecteze, fără să fie necesar un efort în acest sens. În plus, aceste întâlniri au loc în weekend, între orele 10:00 și 14:00, timp de trei săptămâni, în așa fel încât să nu interfereze cu activitățile din timpul săptămânii.

De ce să alegi Aprendis pentru dezvoltare profesională?

Aprendis este o platformă de formare și dezvoltare profesională care a creat zeci de cursuri menite să ajute persoanele pasionate să pună bazele unei platforme de succes. Principalele aspecte definitorii pentru cursurile pregătite de Aprendis au impact direct asupra nivelului de pregătire pe care cursantul în va obține după absolvire.

Abordarea holistică prin îmbinarea teoriei cu cazuri concrete din practica profesională face ca expertul în achiziții publice declarat după finalizarea cursului să dovedească că poate face față oricărei provocări de care s-ar putea lovi în carieră, fiecare informație având un echivalent practic, o soluție de punere în acțiune, fără lacune. De asemenea, vei putea învăța de la experți care au o carieră de succes în acest domeniu, lucru ce îți va permite să afli și secrete din spatele profesiei. Aceștia îți vor împărtăși din experiența proprie și te vor ajuta să eviți greșeli comune, ceea ce va accelera procesul de dezvoltare.

Finalizarea cursului îți va încununa întregul efort depus și îți va oferi dovada pregătirii obținute printr-un certificat de absolvire recunoscut la nivel național și european. Acesta te va ajuta să deblochezi oportunități nenumărate în carieră și să obții un avantaj incontestabil în fața celorlalți candidați pe post la momentul angajării. De asemenea, reprezintă baza de care ai nevoie pentru a putea dezvolta o afacere proprie în domeniul achizițiilor publice.

Înscrie-te acum la următoarea grupă pentru cursul de achiziții publice de la Aprendis

Dacă îți dorești să rezervi un loc în cadrul cursului de achiziții publice care începe pe data de 2 septembrie trebuie să completezi formularul de înscriere cât mai curând. Pentru această grupă sunt disponibile doar cinci locuri care se ocupă rapid în ordinea înscrierilor.

Devino expert în achiziții publice alături de Aprendis!

1663 vizite
Distribuie pe