Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
O fetiță în vârstă de 3 ani a fost mușcată de câine
Spitalul Județean Satu Mare  - Luni, 23 Septembrie 2013

La sfârșitul săptămânii, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Județean Satu Mare au fost înregistrați 417 pacienți.

 

Sâmbătă, în jurul orei 11.30 la UPU a fost adus cu ambulanța un copil, fetița în vârsta de 3 ani, cu plăgi, multiple prin mușcătura canină, la nivelul feței, pleoapelor și scalpului.
.
După îngrijirile medicale acordate în cadrul UPU, inclusiv sutura plăgilor la nivelul la feței, copilul a fost internat în cadrul secției de Boli Infecțioase.

 

Tot sâmbătă, în jurul orei 15.00, a ajuns la unitatea spitalului, pacientul S.N. în vârstă de 24 de ani care prezenta o plagă împușcată cu bilă de cauciuc, în regiunea dorsală spate . Pacientul a refuzat internarea în cadrul SJU și a părăsit unitatea pe propria răspundere după ce a primit îngrijiri medicale.

 

Un număr de cinci persoane au ajuns la UPU după ce au fost victime ale unor evnimente rutiere, patru după ce au fost agresate, patru după ce au fost agresate, patru în stare avansată de ebrietate, trei mușcate de câini.

 

Viner s-a înregistrat un caz de intoxicație cu ciuperci, bărbat în vârstă de 55 de ani. Pacientul a fost internat în cadrul secției de Gatroenterologie.

 

735 vizite
Distribuie pe