Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Votați pentru castrarea chimică a violatorilor pedofili!
SM Online  - Luni, 14 Octombrie 2013

Cunoscutul realizator de emisiuni de la postul de televiziune Antena 3, Mihai Gādea, lansează īn această seară, la Sinteza Zilei, o campanie națională īn cadrul căreia romānii sunt invitați să-și exprime opinia īn legătură cu oportunitatea sau necesitatea castrării chimice a violatorilor, īn special a celor pedofili.

 

Potrivit postării de pe pagina proprie de Facebook, Mihai Gādea abordează acest subiect după ce a aflat despre cazul fetiței din Satu Mare, Vivien Dragoș, ucisă cu sălbăticie după ce a fost violată de un pedofil.

 

“Ca mulți dintre voi, mă sufoc de revoltă, motiv pentru care din această seară lansez o temă națională: credeți că violatorii și pedofilii ar trebui castrați chimic? Votați da sau nu?” – īndeamnă Mihai Gādea.

 

Īn funcție de opiniile exprimate de telespectatori, această inițiativă ar putea constitui baza unui proiect de lege care ar urma să fie īnaintat spre dezbaterea Parlamentului. Sătmărenii au ocazia acum să contribuie la această campanie scriind direct pe pagina de Facebook a realizatorului de la Antena 3.

1571 vizite
Distribuie pe