Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Și-a omorât nevasta în bătaie. Bărbatul se află acum în arest
Poliția Satu Mare  - Vineri, 22 Noiembrie 2013

O femeie de 45 de ani, din Satu Mare, agresată de soţul său, a ajuns la spital cu grave leziuni la cap. A fost transportată ulterior la Spitalul Judeţean Baia Mare, însă femeia a decedat.

 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au preluat ancheta în acest caz şi l-au reţinut pe sătmăreanul de 48 de ani, Nicolae B., suspectat de comiterea infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte.

 

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că la începutul acestei săptămâni, în cursul nopţii de luni spre marţi, între cei doi soţi a intervenit un conflict, suspectul, pe fondul consumului de alcool, lovindu-şi cu pumnii soţia. În urma agresiunii femeia a căzut în faţa scărilor din locuinţă şi s-a lovit la cap, ajungând la spital în comă. A fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare, însă leziunile suferite au fost de o asemenea gravitate încât după numai două zile femeia a decedat.

 

Iniţial, suspectul s-a sustras urmăririi penale, însă acesta a fost depistat şi reţinut joi dimineaţa de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind încarcerat în Arestul Inspectoratului. În cursul zilei de azi, 22 noiembrie a.c., Nicolae B. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

1117 vizite
Distribuie pe