Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Două accidente rutiere grave într-o singură zi, soldate cu patru victime
Poliția Satu Mare  - Luni, 25 Noiembrie 2013

Două evenimente rutiere au fost înregistrate duminică, 24 noiembrie, la Odoreu şi în municipiul Satu Mare, trei persoane căzând victime acestor accidente.

 

Primul dintre evenimente a fost sesizat Serviciului Rutier duminică dimineaţa, după ora 8.00, o maşină răsturnându-se în şanţ pe DN 19 F, în afara localităţii Odoreu. Conducătorul auto, Vartolomeu T., de 39 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în accident fiind răniţi grav şoferul şi o pasageră de 42 de ani.

 

După alte câteva ore, înainte de ora 12.00, un alt accident s-a produs în municipiul reşedinţă de judeţ, la intersecţia Străzilor Grigore Ureche ţi Retezatului. Poliţiştii Biroului Rutier, ce au intervenit la faţa locului, au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un şofer 46 de ani, Vilmos H., nu a acordat prioritate altui autoturism, condus de Dumitru V., de 52 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta. Ambii şoferi au fost răniţi în accident, Vilmos H. a suferit leziuni grave, iar Dumitru V. a fost rănit uşor.

 

În cazul celor două evenimente rutiere poliţiştii i-au testat pe şoferi cu etilotestul, rezultând că niciunul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

 

Poliţiştii recomandă tuturor participanţilor la trafic, în contextul informărilor meteorologice, referitoare la scăderea, în perioada următoare, a temperaturilor, care favorizează apariţia precipitaţiilor sub formă de lapoviţă şi ninsoare, să manifeste maximă prudenţă! Echipaţi-vă maşina corespunzător! Respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie!

1395 vizite
Distribuie pe