Locale Altele
Marti, 18 Mai 2021
Marti, 18 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poliţist decedat în urma unui accident cu motocicleta personală
Poliția Satu Mare  - Duminica, 6 Aprilie 2014

Duminică, la ora 14.22, pe DN 19, în afara localităţii Mădăras, Demian Alexandru de 25 ani din Satu Mare, agent de poliţie în cadrul Poliţiei Oraşului Ardud, conducând motocicleta marca Honda, proprietate personală, achiziţionată  recent, aflat in timpul liber, pe fondul conducerii imprudente, pe partea stângă a carosabilului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu un autoturim condus de O. Nicoleta de 39 ani, din Satu Mare.

In urma impactului a rezultat decesul motociclistului şi rănirea uşoară  a unei minore de 11 ani, pasageră in autoturism. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Agentul de poliţie a fost încadrat în MAI – Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Satu Mare,  Politia Oraş Ardud, din anul 2012, fiind absolvent al Şcolii de agenţi  de poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca,  necăsătorit, având o conduita deosebită la locul de muncă.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare îşi exprimă regretul pentru tragicul eveniment, transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi însănătoşire grabnică fetiţei rănite.

1727 vizite
Distribuie pe