Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert USL sexy cu Ana Lesko
Florin Răchitan  - Joi, 22 Mai 2014

Campania electorală a ceea ce se cheamă oficial Alianța PSD-UNPR-PC, dar toată lumea din Satu Mare știe că, de fapt, e vorba de USL, s-a încheiat joi seara în cel mai sexy mod posibil, cu un concert în Parcul UFO din Micro 17, zonă care aparține de Colegiul 2, unde candidează Ovidiu Silaghi pentru Camera Deputaților, iar vedeta spectacolului a fost Ana Lesko, aflată într-o formă răvășitoare după recenta sarcină.

La începutul evenimentului au urcat pe scenă toți actorii acțiunilor politice bulversante din ziua de joi de la Satu Mare, adică liderii județeni și locali ai PSD și PNL, în formula consacrată la alegerile din 2012 sub sigla USL, iar invitat de onoare a fost președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt înscris în PNL Satu Mare printr-o mișcare îndrăzneață care este posibil să răstoarne raporturile de forțe în politica națională.

Cel care l-a invitat să devină liberal sătmărean, președintele Organizației Municipale a PNL, Adrian Ștef, a subliniat că Uniunea Social-Liberală este formată din oameni, nu din hârtii, iar Tăriceanu poate fi considerat deja “de-al nostru”.

De-altfel, chiar cel pentru care a fost organizat spectacolul de joi seara, Ovidiu Silaghi, a remarcat că trăim un moment istoric, deoarece Satu Mare are pentru prima dată un președinte al Senatului României.

Au urmat apoi recitaluri ale formațiilor locale de muzică ușoară și populară, după care a urcat pe scenă Ana Lesko. Nici nu mai comentăm altceva, pozele vorbesc de la sine…
1917 vizite
Distribuie pe