Locale Altele
Joi, 5 August 2021
Joi, 5 Aug 2021
Patru accidente într-o singură zi
Poliția Satu Mare  - Luni, 16 Iunie 2014

Duminică, la ora 08:30, în afara localităţii Livada, V.  Irina, de 34 de ani, din Negresti-Oas,  în timp ce conducea autoturismul marca Skoda  a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism care circula din sensul opus, fiind condus regulamentar de un tânăr de 28 ani din localitatea Fălticeni, judeţul Suceava.

Conducătoarea auto a pierdut controlul asupra volanului răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers, rezultând rănirea uşoară a acesteia.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, C. Mihai, de 22 ani, din Seini, județul Maramureș, conducând autoturismul marca BMW în afara localităţii Vama, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în şanţul din dreapta sensului de mers.  

În acest caz a rezultat rănirea uşoară a unui tânăr de 19 ani, din Seini, pasager în autoturism. 

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Tot ieri, în jurul orelor 17.22, pe DN 1 F,  în afara localităţii Ghenci, P. Florin, de 28 ani, din Baia Mare, județul Maramures, conducând motocicleta Honda, pe fondul conducerii imprudente, a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în şant. În urma evenimentului a rezultat decesul motociclistului.

Un alt eveniment rutier a avut loc ieri, în afara localităţii Apa. Un bărbat de 56 ani, cetaţean maghiar,  din Drecske-Ungaria, conducând motocicleta marca Yamaha , pe fondul nepăstrării distanţei corespunzatoare faţă de vehiculul din faţă, a intrat in coliziune cu un autoturism  condus de  o tânără de 22 ani, din Baia Mare, județul Maramureș, care efectua viraj la stânga. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă  a unei femei de  53 ani, cetatean maghiar pasageră pe motocicleta. 

S-au recoltat probe biologice de sânge.

 

1416 vizite
Distribuie pe