Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Fashion's Night Out, vineri seara la cortul de la Dana I
Veronica Hodas  - Joi, 17 Iulie 2014

Fashion"s Night Out, este numele evenimentului de modă care va avea loc vineri, de la ora 21.00 la Hotel Dana 1. Mai exact, designerii sătmăreni pregătesc o nouă seară de culoare și splendoare prin care promit să surprindă publicul cu creațiile lor deosebite.

Mai multe detalii despre eveniment au fost prezentate joi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de Ciprian Crăciun, Ioana, Călin, Kariklea Kiraly, Dana Bud și Liana Szilagyi.

Designerii care își vor expune munca și creativitatea în cortul de lux al Hotelului Dana 1, de pe strada Careiului sunt: Ioana Calin - L"atelier Ioana Calin, Crăciun Ciprian - Spencer by Crăciun Ciprian, Cristina Mureșan - Cris Fashion, Liana Szilagyi - Diva Fashion, Ana Maria Ullmann și designerul clujean, Mihaela Cirlugea. Seara se va încheia cu o prezentare de costume de baie oferite de magazinul Nina.   

Vor fi prezentate zece rochii de mireasa din colecția 2014 făcute de designerul Ioana Călin, 20 de ținute casual și de seară din colecția designerului Liana Szilagyi, Cătălin Crăciun a pregătit 12 piese

Bijuteria Roza Oro va pune la dispoziție podoabele, iar manechinele de la agențiile Trust Models și Gaby’s Models vor fi cele care vor îmbrăca superbele ținute. Pentru ca frumusețea acestora să fie deplină, manechinele vor fi pregătite în detaliu de Siska Eniko de la Artist Studio – machiaj , iar coafurile vor fi făcute de către Aniela Tegzes (Beauty Salon Aniela) și Pop Bianca (Artist Studio).

Intrarea la Fashion’s Night Out este liberă, iar după eveniment va avea loc after party la piscina din spatele cortului.

3930 vizite
Distribuie pe