Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Un bolnav de cancer s-a spânzurat pe holul secţiei de Oncologie
Leontina Volosciuc  - Luni, 26 Ianuarie 2009

Sătul de durerile cumplite ce-i măcinau de ani de zile trupul, un bătrân din Carei s-a spânzurat pe holul secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Bărbatul în vârstă de 79 de ani era internat de mai mult timp pe secţia de Oncologie deoarece suferea de cancer laringian, boală ce se afla în stadiul al III-lea de evoluţie. Bătrânul s-a spânzurat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un cordon de halat.

În momentul în care a fost descoperit de asistentă legat de calorifer, acesta mai trăia, fapt pentru care a fost internat la Reanimare, unde medicii au încercat să-l readucă la viaţă, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, bătrânul stingându-se din viaţă sâmbătă în jurul orei 15.00.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Bobi Demian, a precizat că bolnavul fusese internat în repetate rânduri în spital, deoarece urma tratament cu citostatice şi chimioterapie pentru boala de care suferea. Surse din cadrul unităţii spitaliceşti au declarat că bărbatul a recurs la acest gest deoarece nu mai suporta chinurile bolii şi ale tratamentelor severe.

O echipă de poliţişti s-a deplasat la spital pentru a investiga cazul. Cadavrul a fost depus la morga spitalului pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea exactă a cauzei morţii. Ancheta se va încheia odată cu rezultatele autopsiei. 

Tags: bolnav  cancer  spanzurat  oncologie  
2233 vizite
Distribuie pe