Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victor Ponta a inaugurat Policlinica Veche din Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 25 Octombrie 2014

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o sâmbătă după-amiază la Satu Mare, premierul Victor Ponta a inaugurat oficial Ambulatoriul II al Spitalului Judeţean Satu Mare, cunoscut sub numele de Policlinica Veche.

Astfel, instituţia se redeschide după mai bine de doi ani în care a fost renovată şi reorganizată în întregime, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de lei, având acum 31 de cabinete de specialitate şi asigurând servicii medicale specifice la cele mai înalte standarde.

La tăierea panglicii, Victor Ponta i-a avut alături pe vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, pe preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, respectiv Mircea Govor, precum şi pe primarul Dorel Coica, ei fiind întâmpinaţi în faţa policlinicii de sute de susţinători ai candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, sosiţi din diferite zone ale judeţului.

Managerul Spitalului Judeţean, Erica Venemozer, i-a mulţumit premierului Ponta pentru sprijinul substanţial al Guvernului în realizarea acestei investiţii „care de azi se poate numi Policlinica Nouă”.

Profitând de ocazie, Victor Ponta a anunţat că Guvernul a aprobat fonduri în valoare de 16 milioane de lei necesare pentru plata arieratelor acumulate în trecut de Spitalul Judeţean Satu Mare, subliniind că, deşi instituţia a trecut în subordinea autorităţilor judeţene, Guvernul trebuie să intervină în cazul unor probleme reprezentate de arieratele istorice.  

4040 vizite
Distribuie pe