Locale Altele
Vineri, 18 Iunie 2021
Vin, 18 Iun 2021
Ziua Naţională a României marcată la IPJ Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Vineri, 28 Noiembrie 2014

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită anticipat vineri, la Satu Mare, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care şi-au îmbrăcat cu mândrie uniforma şi au marcat împlinirea a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Acest moment de mare însemnătate istorică a adus şi un alt prilej de sărbătoare în rândul poliţiştilor sătmăreni, cu ocazia Zilei Naţionale fiind avansaţi în grad 151 poliţişti - 31 ofiţeri şi 120 agenţi de poliţie.

Astfel, prin ordin al Viceprim-Ministrului pentru Securitate Naţională Ministrul Afacerilor Interne, pentru merite excepţionale în activitatea profesională, 31 ofiţeri de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost avansaţi în gradul profesional următor, 120 agenţi de poliţie.

Poliţiştii avansaţi au fost felicitaţi de conducerea unităţii şi de colegii care i-au susţinut, bucurându-se alături de ei pentru recunoaşterea şi răsplătirea misiunilor îndeplinite cu onoare şi profesionalism.

Poliţiştii vor fi la datorie şi în zilele următoare, pentru ca niciun incident să nu afecteze desfăşurarea în siguranţă a manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României.

1437 vizite
Distribuie pe