Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Incendiu pe Aleea Mureş din cauza unei tigăi cu ulei uitate pe aragaz
ISU Someş Satu Mare  - Miercuri, 17 Decembrie 2014

Marţi după-amiază, la ora  17.29,  I.S.U. „Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu  la un apartament situat la parterul unui bloc, pe Aleea Mureş din municipiul Satu Mare. Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu o autospecială, sub comanda şefului gărzii de intervenţie plt. adj. şef  Silaghi Marcel.

Ajunşi la faţa locului la ora 17.35, în urma executării recunoaşterii  s-a constatat că incendiul se manifesta în bucătărie cu pericol iminent de propagare la întreaga locuinţă, iar casa scării şi apartamentul erau inundate complet cu fum.

S-a acţionat imediat pentru stingerea incendiului cu o ţeavă de refulare a apei, concomitent cu evacuarea fumului din apartament şi casa scării.

Prin  intervenţia rapidă a pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare s-a reuşit localizarea şi lichidarea incendiului în scurt timp, reuşindu-se salvarea apartamentului, precum şi evacuarea fumului.

A ars mobila de bucătărie în proporţie de 50% şi s-au degradat o hotă electrică, un aragaz, un senzor de gaze, precum şi zugrăveala din întregul apartament. Valoarea pierderilor materiale este de aproximativ 2.000 lei, iar valoarea bunurilor salvate de aproximativ 50.000 lei.

Cauza incendiului o reprezintă flacăra provenită de la un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, iar primul material care s-a aprins este uleiul dintr-o tigaie amplasată pe acesta. Intervenţia s-a încheiat la ora 17.45 minute.

837 vizite
Distribuie pe