Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două vagoane pline cu gaz au deraiat în Gara Halmeu
ISU Someș Satu Mare  - Duminica, 1 Februarie 2015

Duminică, la ora 13.20, ISU ,,Someș” Satu Mare a fost anuntat ca in Gara Halmeu, 2 vagoane de tren pline cu GPL au deraiat.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativa, condusa de șeful Centrului Operational, col. Dima Nicolae, si o autospeciala din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

Ajunsi la locul incidentului feroviar s-a constatat: in Statia Hameu, la linia 36 normala, apatinand CNCFR, s-a produs deraierea a doua vagoane incarcate cu gaz (butan si propan), fara scurgeri de gaz.

Vagoanele faceau parte dintr-o garnitura formata din 21 de vagoane incarcate. La primul vagon s-a produs deraierea de o roata la prima osie de la primul baghiu in sensul de mers si la cel de-al doilea vagon de un baghiu, primul baghiu in sensul de mers.

Deraierea s-a produs la manevra de tragere in vederea aducerii in statie de la linia 36 la linia 4 in compunerea garniturii de tren.        

La interventie s-a deplasat si Inspectorul Sef al ISU, col. Dan Gheorghe, impreuna cu subprefectul Altfater Tamas, preluand comanda interventiei.

Se intervine pentru repunerea celor doua vagoane pe linia de cale ferata, sub supravegherea si protectia echipajului de pompieri.   

1684 vizite
Distribuie pe