Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Atenţie! Cade tencuiala de pe fostul Palat al Telefoanelor
Florin Răchitan  - Miercuri, 11 Februarie 2015

Miercuri, în jurul orei 13, un sătmărean a alertat Poliţia Locală după ce a observat bucăţi de tencuială ce au căzut de pe clădirea recent reabilitată a fostului Palat al Telefoanelor de pe Bulevardul I.C. Brătianu.

Din fericire, exact în acele momente nu trecea nimeni pe trotuar, aşa că nu a fost nimeni rănit, însă pentru a evita orice fel de pericol, la faţa locului a fost chemat şi un echipaj de pompieri, care a dat jos şi restul tencuielii de pe porţiunea respectivă de perete.

Clădirea se află în proprietatea companiei de telefonie urmaşă a fostului Romtelecom şi a fost reabilitată în exterior în cursul anului trecut, atunci când a fost reparat şi acoperişul, tocmai pentru a evita infiltrările de apă în structură.

Poliţia Locală a întocmit un raport pe baza căruia Primăria Satu Mare va amenda, probabil, compania de telefonie şi o va obliga să ia măsuri pentru a ca asemenea evenimente să nu se mai repete.

Un reprezentant al departamentului de tranzacţii imobiliare din cadrul companiei de telefonie, Lucian Voju, a declarat că va fi trasă la răspundere firma ce a executat lucrările de reabilitare, care va face şi reparaţiile necesare în acest caz. 

1101 vizite
Distribuie pe