Locale Altele
Joi, 5 August 2021
Joi, 5 Aug 2021
O tânără s-a aruncat de pe Podul Golescu în râul Someș
Poliția Satu Mare  - Vineri, 27 Februarie 2015

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost solicitaţi, vineri, în jurul orei 13.00, să se deplaseze pe Podul Golescu din municipiul Satu Mare, unde o persoană de sex feminin ar fi sărit voluntar în râul Someş.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde, un jandarm care se afla în timpul liber, le-ar fi înmânat geanta persoanei, obiect care ar fi rămas pe pod şi le-ar fi indicat poliţiştilor zona în care apa ar fi dus-o pe tânără.

Oamenii legii au alergat aproximativ 700 de metri pe digul Someşului, până în zona în care se afla persoana de sex feminin, care între timp a fost prinsă de către doi pescari, ce încercau să o scoată din apă.

Unul dintre poliţişti a coborât  în apă pentru a-i ajuta, reuşind astfel să aducă tânăra la mal, care era foarte abrupt, iar cu ajutorul celuilalt poliţist au ridicat fata pe zona verde din apropierea  malului.

Persoana era în stare de inconştienţă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre o tânără,  în vârstă de 16 ani.

Aceasta a fost preluată de echipajul medical sosit la faţa locului şi a fost transportată la Unitatea Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare  pentru a-i fi  acordate îngrijirile medicale necesare.

 

1267 vizite
Distribuie pe