Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
Drum blocat de zăpadă între Carei şi Andrid
Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Satu Mare, Leontina Volosciuc  - Duminica, 15 Februarie 2009

Circulaţia pe Drumul Judeţean 108 M Carei-Tiream-Portiţa-Andrid este îngreunată din cauza viscolirii zăpezii, conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare dispunând dublarea numărului de utilaje care au intervenit pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.

Şoferii sunt rugaţi să evite deplasările în această zonă, ori să circule cu atenţie pentru a evita producerea unor accidente.

 

Chiar dacă firma care execută lucrările de deszăpezire a intervenit încă de joi seara, din cauza viscolirii zăpezii pe carosabil, între localităţi s-a aşternut un strat gros de zăpadă, care a îngreunat circulaţia autovehicolelor pe acest drum judeţean.

 

Poliţiştii au anunţat că în cursul zilei de vineri circulaţia a fost blocată complet, timp de aproximativ o oră, după-amiaza, pe porţiunea de drum dintre localităţile Tiream şi Vezendiu. Circulaţia a fost deblocată după ce au intervenit trei utilaje care au îndepărtat de pe carosabil un strat de zăpadă gros de 40 cm.

Maşinile circulă în continuare greu în zona respectivă iar utilajele de deszăpezire funcţionează încontinuu. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a dat asigurări că în restul judeţului nu sunt probleme de acest gen.

Tags: drum  blocat  zapada  
2198 vizite
Distribuie pe