Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Paula Raţ a murit vineri seara într-un tragic accident de circulaţie
Florin Răchitan  - Sambata, 18 Aprilie 2015

Cunoscuta cântăreaţă şi realizatoare TV Paula Raţ a decedat în seara de vineri, în jurul orelor 22.30, într-un tragic accident de circulaţie pe Drumul Naţional 79, în judeţul Bihor, în apropiere de Salonta.

Se pare că prietenul tinerei sătmărence a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea cu viteză destul de mare pe carosabilul umed, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară ce venea din sens opus.

Paula a suferit mai multe leziuni, în urma cărora a decedat, iar şoferul şi alţi doi pasageri din autoturism au fost răniţi grav şi sunt internaţi la spitalul din Oradea.

În vârstă de doar 23 de ani, Paula Raţ a fost una dintre cele mai promiţătoare tinere talente sătmărene din muzica uşoară românească şi a încântat deseori cu vocea ei publicul din judeţul nostru şi din întreaga ţară.

Foarte activă în viaţa publică sătmăreană, ea realiza până nu demult cele mai apreciate emisiuni de divertisment de la postul TV1 Satu Mare şi administra unul dintre cele mai populare grupuri pe pagina de socializare Facebook.

În urma pierderii uneia dintre cele mai dragi colege din breaslă, colectivul SM Online se află în doliu şi transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate. 

5527 vizite
Distribuie pe