Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
O alveolă nesemnalizată – posibilă cauză a accidentului Paulei Raţ
Pro TV  - Luni, 20 Aprilie 2015

Accidentul in care Paula Raț, o cantareata de 23 de ani din Satu Mare, a murit vineri seara, putea fi evitat - sustin rudele.

Acestea spun ca alveola pe care soferul, iubitul Paulei, a evitat-o prea tarziu NU era marcata cu indicatoare in seara tragediei. Semnele reflectorizante ar fi fost puse abia a doua zi, acuza familia artistei.

Rudele au stat de vorba cu martorii si politistii care se ocupa de ancheta si au aflat ca in seara tragediei alveola situata in mijlocul drumului nu ar fi fost semnalizata. Soferul, iubitul Paulei, a evitat-o in ultimul moment si a ajuns pe contrasens unde s-a izbit de un TIR.

Paula a murit pe loc, in timp ce iubitul ei si parintii acestuia au scapat cu viata.

"In urma cu o saptamana, acolo a mai avut loc un accident, un TIR a ratat acea curba care ocoleste alveola si s-a rasturnat, moment in care a daramat semnele de preselectare care din pacate nu au fost puse inapoi timp de o saptamana. Le-am vazut acolo puse. Au fost puse in timpul diminetii si se vede ca sunt puse artizanal", a spus Adrian Albu, ruda Paulei.

Rudele Paulei sustin ca indicatoarele au fost puse imediat dupa accident. Daca ele existau si in seara tragediei, Paula ar fi trait. "Evident ca avea o sansa in plus sa vada aceasta alveola. Cand au ajuns in dreptul alveolei care urmeaza dupa un drum drept, l-au vazut tarziu, in mod cert era noapte, ploaie", a spus Adrian Albu.

Rudele Paulei se gandesc sa actioneze in justitie compania de drumuri responsabila cu marcajele de drum. In mod normal, aceste alveole din mijlocul soselei sunt semnalizate de la zeci de metri distanta pentru ca soferii sa poata reduce la timp viteza si sa le ocoleasca.

"Politistii rutieri continua cercetarile in cauza pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor si cauzei producerii accidentului rutier", a spus Alina Dinu, IPJ Bihor.
1789 vizite
Distribuie pe