Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
Un VW a dărâmat un stâlp electric. Firele căzute au blocat toată strada.
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Mai 2015

Accident spectaculos, care ar fi putut să aibă urmări tragice, vineri după amiază pe strada Ciprian Porumbescu din Satu Mare.

Un VW Passat a intrat pe contrasens şi a urcat pe trotuar în plină viteză, după care s-a izbit de un stâlp de beton, pe care l-a şi dărâmat, acesta căzând în bucăţi pe carosabil.

În cădere, stâlpul a smuls toate firele de electricitate pe care le susţinea, iar acestea s-au întins de-a latul drumului, blocând circulaţia pe întreaga stradă.

Din primele cercetări la faţa locului efectuate de poliţişti, respectiv din declaraţiile şoferului de 35 de ani, se pare că acestuia i s-a făcut rău la volan, având probleme de sănătate după ce suferise recent o intervenţie chirurgicală la nivelul gâtului.

El a pierdut controlul volanului şi a făcut prăpădul care se vede în imagini. Din fericire nici el nici soţia sa, care ocupa locul din dreapta şoferului, nu au păţit nimic şi nici altcineva nu a fost rănit.

Din dispoziţia poliţiştilor, alimentarea cu energie electrică a fost oprită în zonă pentru  eliminarea oricărui pericol de electrocutare şi s-au luat măsuri pentru degajarea străzii de obstacolele formate în urma accidentului.

1572 vizite
Distribuie pe