Locale Altele
Miercuri, 12 Mai 2021
Mie, 12 Mai 2021
Un taximetrist s-a spânzurat în garaj
Lorena Georgi  - Marti, 24 Februarie 2009

Un bărbat de 34 de ani, taximetrist la o firmă din Satu Mare, şi-a pus capăt zilelor în noaptea de luni spre marţi, din cauza unor probleme financiare.

Cadavrul acestuia a fost găsit marţi dimineaţa de soţia sa, în garajul din spatele blocului în care locuiau, pe strada Cerbului din Satu Mare. Disperată, femeia a sunat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi la Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al SJA Satu Mare, Mihaela Pop, a informat că o salvare s-a deplasat la adresa respectivă, însă bărbatul era mort de câteva ore bune şi nu se mai putea face nimic pentru el. Poliţiştii care au efectuat cercetări au stabilit că în cauză este vorba de o sinucidere şi este exclusă varianta vreunei crime.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, inspectorul Roxana Cristea, a declarat că taximetristul i-a spus luni seara soţiei că pleacă într-o cursă la Târgu Mureş şi revine abia marţi dimineaţa. Potrivit informaţiilor pe care le deţin poliţiştii, bărbatul a recurs la sinucidere din cauza unor datorii pe care nu le putea achita.

Tags: taximetrist  spanzurat  garaj  
2008 vizite
Distribuie pe