Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Show-uri incendiare în a doua zi a sărbătorii județului Satu Mare
Veronica Hodas  - Duminica, 28 Iunie 2015

Dacă prima zi a debutat în forță, a doua zi a continuat și mai în forță. După o zi plină de evenimente pe care deja le-am scris, au urmat concertele de seară, adică, nebunia.
Primul care a urcat pe scenă a fost nimeni altul decât sătmăreanul nostru Emanuel Mirea care a fost foarte încântat că a revenit în orașul său natal. Acesta, emoționat fiind de revenirea sa pe scena Sătmarului a cântat alături de toți cei „de aici de acasă” care îl iubesc.
Showurile „incendiare” au început imediat după concertul susținut de Emanuel. Băieții de la trupa Maxim au fost foarte îndrăgiți de sătmărence și...nu numai. Cei patru băieți au știut să țină publicul „băgat în priză”.Să vă zicem și de Elena Gheorghe care, la un moment dat, a coborât de pe scenă pentru a cânta alături de publicul sătmărean.


Bine bine, dar abia la final a urmat nebunia. Faydee, intrepretul internațional a rămas surprins în momentul în care a văzut cât este de iubit aici. Fanii îi strigau din public „Te Iubesc”, iar el la rândul lui le-a transmit tuturor „vă iubesc”. Timp de o oră, publicul a fredonat toate melodiile acestuia.

Zilele orașului continuă și duminică, cu concertele Deep Central și Inna, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

1977 vizite
Distribuie pe