Locale Altele
Miercuri, 19 Iunie 2024
Mie, 19 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cele mai Zile ale Judeţului Sătmar!
Florin Răchitan  - Luni, 29 Iunie 2015

Final spectaculos pentru ediţia din acest an a Zilelor Judeţului Satu Mare! Dacă primele zile au fost cum au fost, duminică s-a simţit din plin acel spirit sătmărean despre care am crezut că s-a pierdut în tensiunile specifice vieţii provinciale.

La orele după-amiezii, atât spaţiul din faţa scenei populare, cât şi întregul Centru Vechi au fost ticsite de oameni care au ieşit la plimbare, profitând de vremea bună, iar la căsuţele primăriilor oşencele nu mai pridideau cu servirea boacelor, şvăboaicele cu ştrudli, iar unguroaicele din Bogdand cu celebrul beleş.

La orele serii mulţimea s-a mutat în Centrul Nou, unde sătmărenii au avut parte de recitaluri ale unor interpreţi îndrăgiţi, de care îşi vor aduce aminte mulţi ani de acum înainte.

După spectacolele oferite de trupele locale, seria concertelor a fost deschisă de o trupă hip-hop din judeţul vecin Szabolcs-Szatmar-Bereg, Children of Distance, care s-a bucurat de un succes surprinzător în rândul generaţiei tinere.
Show-ul a continuat cu Deep Central, hit-urile trupei fiind cântate la unison de acelaşi public dornic de ritmuri antrenante.Iar cireaşa de pe tort a fost, bineînţeles, Inna. Prezentându-se pe scenă în ţinute create de un designer sătmărean, cea mai în vogă vedetă internaţională din România a făcut un spectacol cu adevărat profesionist, urmat de un superb foc de artificii.


2065 vizite
Distribuie pe