Locale Altele
Joi, 24 Iunie 2021
Joi, 24 Iun 2021
Accidente rutiere la Călinești-Oaș și Negrești-Oaș
Poliția Satu Mare  - Duminica, 19 Iulie 2015

Poliţia oraşului Negreşti Oaş, a fost sesizată, vineri, în jurul orelor 8.58, despre faptul că pe DJ 197, în afara localității Călinești Oaș, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale şi rănirea uşoară a unui pasager.

Politiştii rutieri negreşteni deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, B. Florin, de 37 ani, din Călinești Oaș, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune cu autoturismul marca GMC, condus regulamentar de I. Toader de 43 ani, din Cămârzana.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a numitului I. Tivadar, de 74 ani, pasager în autoturismul GMC. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea li s-au recoltat probe bilogice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sâmbătă, în jurul orelor 06:00,  poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la fata locului au stabilit faptul că H. Istvan de 29 ani din Satu Mare, care  conducea  autoutilitara marca WV a efectuat o depăşire neregulamentară pe linie continuă,  la   intersecţia străzii  Victoriei cu strada Ioan Creangă, din Negresti Oas, acroşând autoturismul marca Peugeot condus regulamentar de L. Gheorghe de 22 ani din Negresti Oas.

În urma verificării s-a constatat faptul  că  L. Gheorghe avea permisul de conducere suspendat din data de 30.07.2014. 

Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

1063 vizite
Distribuie pe