Locale Altele
Miercuri, 12 Mai 2021
Mie, 12 Mai 2021
Patru pietoni accidentați într-o singură zi
Poliția Satu Mare  - Marti, 4 August 2015

Luni, C. Gheorghe, de 29 ani, din Negrești-Oaș, conducând autoturismul marca BMW X5 pe str.Victoriei din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat ușor o femeie în vârstă de 70 ani, din Negrești-Oaș, care în calitate de pieton, s-a angajat in traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul  comiterii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

La ora 12.39, C. Ioan , de 41 ani, din Satu Mare, taximetrist pe Aleea Humulești, in dreptul imobilului cu nr.7, din Satu Mare, conducând  autoturismul marca Opel Vectra, a accidentat ușor pe minorul un minor în vârstă de 7 ani, din Satu Mare, care fiind lăsat nesupravegheat a traversat strada în fugă prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni, în jurul orelor 14.00 pe DJ 193, în localitatea Culciu Mic, C. Daniel, de 44 ani, din localitatea Gârdan, județul Maramureș, conducând autotractorul marca Man cu numărul de înmatriculare MM-06-JAN, a accidentat ușor o femeie în varstă de 34 ani,  din localitate, care în calitate de pieton, s-a angajat in traversarea neregulamentara a străzii prin loc nepermis si fără să se asigure.

Tot ieri, în afara municipiului Satu Mare, A. Toca, de 47 ani, din localitatea Barcs, Ungaria, conducând autoturismul marca Renault Megan a accidentat grav un bărbat de 35 ani, din Botiz, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

 În ambele cazuri, conducătorii auto fost testași cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, tuturor participanților  la trafic, implicati în eveniment, le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

1042 vizite
Distribuie pe