Locale Altele
Marti, 15 Iunie 2021
Marti, 15 Iun 2021
Copil de 2 ani accidentat de un șofer beat și fără permis
Poliția Satu Mare  - Duminica, 11 Octombrie 2015

Lucrătorii formațiunii rutiere Negrești Oaș au fost sesizați telefonic, sâmbătă la ora 19,30, de către lucrătorii Poliției Orașului Seini, despre faptul că la Dispensarul din Seini a fost dus de către părinti minorul S.R., de 2 ani, care a fost victima unui accident de circulație pe raza localității Racsa Vii.

Din cercetarile efectuate de polițiști s-a stabilit că la data de 10.10.2015 în jurul orelor 18.00 minorul a ieșit cu o bicicletă din curtea imobilului cu nr. 48, din localitatea Racsa Vii, moment în care a fost acroșat de autoturismul marca Opel cu, condus de Fanica I., de 25 ani,  care după comiterea accidentului a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de politie.

Tânărul în cauză a fost identificat in jurul orelor 21,00, stabilind-se faptul că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată a fost testat cu aparatul etilotest  și acesta a indicat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur in aer expirat.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa,conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere si parasirea locului accidentului fara încuviintarea organelor de politie. 

972 vizite
Distribuie pe