Locale Altele
Vineri, 23 Iulie 2021
Vin, 23 Iul 2021
Ultimul week-end la schi
Leontina Volosciuc  - Vineri, 13 Martie 2009

Cu toate că la noi plouă continuu de aproape o săptămână, la munte, în Maramureş, ninge tot de atâta vreme, astfel că pârtiile sunt numai bune pentru practicarea sporturilor de iarnă. Se poate schia în toate staţiunile montane, iar administratorii pregătesc pârtiile pentru turişti.

Starea pârtiei “Icoana” de la Cavnic este excelentă, iar stratul de zăpadă este cuprins între 50-60 cm, după ce joi a nins toată ziua.

Dacă nu reuşiţi să ajungeţi de cu ziuă pe pârtie, nu vă faceţi probleme, administratorul Cristian Costin a pregătit nocturna, care funcţionează impecabil.


Tot la Cavnic, stratul de zăpadă pe pârtiile Roata 1 şi 2, Rainer 1 şi 2 şi pe Pârtia Albastră măsoară între 45 şi 52 de centimetri, iar condiţiile de schi sunt excelente.

La Izvoare a nins încontinuu, zăpada măsoară peste 50 cm şi se poate schia în condiţii excelente. Şi la Şuior pârtia e practicabilă, la Mogoşa stratul de zăpadă este de 40 cm.

La Borşa, la baza pârtiei nu sunt decât 15 cm de zăpadă, în schimb se poate schia în vârf, unde stratul de zăpadă atinge 40 cm.

Tags: schi  statiuni  maramures  
1166 vizite
Distribuie pe