Locale Altele
Marti, 18 Mai 2021
Marti, 18 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident rutier cu doi morți între Carei și Petrești
ISU „Someș” Satu Mare  - Sambata, 19 Decembrie 2015
În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 09:00, I.S.U. ,,Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Petreşti de Carei.

La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Secţiei de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare grea şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte două ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism de un copac au rezultat patru victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.

Din nefericire, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, două persoane, care se aflau în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, nu au supravieţuit.

Paramedicii, pompierii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte două victime, acestea, ulterior fiind transportate la spital.           
3410 vizite
Distribuie pe