Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Şi-a dat foc singur la casă
ISU Someş Satu Mare  - Joi, 25 Februarie 2016

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 23:24, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din Oraşu Nou.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând  în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Oraşu Nou.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperişul casei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.                                                                                                                            
Salvatorii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de proprietar, prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere cu scopul de a genera un incendiu.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse construcţia din lemn a acoperişului, elemente de mobilier, aproximativ doi metri cubi de scândură şi alte materiale textile. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

495 vizite
Distribuie pe